Марин Райков заминава за Брюксел

  • 26 март 2013 13:30

  • 776
  • 0
Марин Райков заминава за Брюксел
©

Министър-председателят и министър на външните работи Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май ще бъде на двудневно работно посещение в Брюксел, Белгия, на 26 и 27 март.

В състава на делегацията, която ще придружава премиера, са заместник министър-председателят и министър на регионалното развитие и благоустройството Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. В рамките на визитата Райков ще се срещне с председателя на Европейския съвет Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в и с генералния секретар на НАТО Андерс Фог РасмусенАндерс Фог Расмусен Андер Фог Расмусен - датски политик, генерален секретар на НАТО. Роден на 26 януари 1953 г. във.

В програмата на вицепремиера Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на са предвидени срещи с комисаря по регионална политика Йоханес Хаан и с комисаря по енергетика Гюнтер Йотингер. По време на посещението министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на също ще проведе разговор с комисаря по енергетика Гюнтер Йотингер.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
776 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини