Сидеров: "Атака" ще управлява

  • 26 март 2013 07:48

  • 13538
  • 129
Сидеров: "Атака" ще управлява
©

Виждам самодоволство и нездрава амбиция у ГЕРБ, че пак ще управляват. Това обаче няма да стане, обяви в предаването "Денят започва" на БНТ лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Недоволството на хората е живо, то се разширява и няма да позволи на партии, които поддържат колониалното робство, да си предават властта. Страната има нужда от националистично управление, категоричен бе той и допълни, че колониализмът е схемата, с която той се бори от години. Не виждам корекция в поведението на управляващите партии. Заради това те ще бъдат изтласкани от управлението, подчерта Сидеров.

По думите му, ПП "Атака" ще се яви като самостоятелна партия на изборите. Ние няма да подкрепяме нито ГЕРБ, нито БСП, защото те се провалиха. Сега има нужда от цялостно обновление. Следващият парламент има нужда от пробългарски разсъждения. Ако това не стане, трябват нови и нови избори, докато управленските постове в страната се заемат от патриоти, а не слуги на чужди господари.

Според Сидеров, ГЕРБ се прави на дясна партия, но цялата им туркофилска политика е провал. Виждам самодоволство от тяхна страна, че били управлявали добре. Продължават да се хвалят с магистрали. Има ли цяла магистрала без дефекти, попита той и подчерта, че има само легенди и рязане на ленти на чужди компании. Откриванията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са само за чуждестранни фирми, които имат всички привилегии от страна на кабинета, а поставят на колене българския бизнес. Това няма как да подобри икономиката и да повиши доходите. Моят план е България да си върне ресурсите, да започне да произвежда и изнася, а не да сме колониална държава и при нас да се поддържат аборигенски доходи.

Парламентарните избори са "за" или "против" колониалното робство. ГЕРБ продължават да ни обещават мизерия и колониализъм. Ако хората искат освобождение от това робство, трябва да се направи такова управление, че да бъде в интерес на българския народ, а не на Барозу, на американския посланик или на турския посланик, коментира Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Смятам, че ПП "Атака" ще управлява и тогава ще се види, че всичко, което обещаваме, може да се изпълни. И заради последователната ни политика знам, че ще участваме във властта в това или в следващото правителство, заключи лидерът на политическата сила.

Последвайте канала на

13538 129

Свързани новини

Коментари 129

Добави коментар

2013.03.30 | 11:59

37
Простак, тъпак, глупак, варварин - Волен Сидеров.
TTT

2013.03.30 | 12:05

55
Господине,не си казвайте имената.Не ги приписвайте на ръководителя на най-българската партия.С "АТАКА" и Волен Сидеров - ВИНАГИ НАПРЕД.
ibra

2013.03.30 | 12:00

38
Сидеров ще изгони циганите веднага от България,още с първо виждане.
varamezov

2013.03.30 | 12:00

40
svolo4 ,ciganite ne sati vinovni ! ako razsagdavash ,to turcite sa ti vinovni, zashtoto potekloto si ne znaesh . koi li tur4in ili mnogo turci sa ibali baba ti ili diadoti . NO ima i drugo na kalpav hui valnata mu pre4i ,no intelekta ti e tvarde nisak...
До Ibra

2013.03.30 | 12:00

39
И на мен ми се иска това да се случи,но няма как да стане ! Няма кой да го позволи това нещо. Единствения вариант е да се опитат да ги накарат да работят и да учат ! Трябва да се въведе закон,всяко едно циганче да ходи на училище,а не да ходи да проси и краде ! Само така ще се интегрират.
Един от многото

2013.03.30 | 12:00

41
Както винаги Волен Сидеров е прав, затова аз и близките ми ще го подкрепим с вота си! БЪЛГАРИЯ над всичко!!!
ВЯРА

2013.03.30 | 12:00

42
Дай Боже Сидеров и "Атака" да управляват, иначе няма надежда. Всичко ще продължи, както до сега с ограбване на народ и държава.

2013.03.28 | 12:30

11
достатъчно е да им спре социалното кранче, да бъдат съборени незаконните бараки и да отпаднат всичките им привилегии като возене безплатно в автобуса, незаконно изсичане на гори и ликвидиране на търговията им с крадено желязо, както и по строги присъди, а не да ги вкарват-пускат само и да са отново на свобода с 40-50 присъди зад гърба си

2013.03.30 | 12:01

43
Мислих си че от БСП са поопулисти ама тоя изби рибата,тоя излезе най големия популист говори неща много хубави ама няма как да станат дори и той го знае ама няма как да каже че няма как да стане,като вече е казал обещанията си.Сидерче и ти си една топка която ще се спука,първо помисли и после говори,и не лъжи хората защото това си е направо престъпление да говориш толкова хубави неща който няма как да станат.
48 Такт

2013.03.30 | 12:02

48
Наистина някои изказвания звучът невъзможни, но БВП на човек в България е достатъчно голям , за да издържи икономиката на 1 000 минимална работна заплата. Като включим национализирането на някои мероприятия, приходите стават още по-големи. Ако се спре източването на пари чрез национализация нещата ще се нормализират. Но си прав че ще бъде много трудно да се направят обещанията без финансите на чужди сили. Ето тук идва БРИКС. В момента сме куклата на САЩ - На стратегическо място сме на балканите и правят с нас каквото си искат. Разликата е че Руснаците и Китайците ще ни финансират за да им бъдем съюзници, та да имат силни позиции на Балканите. Накратко при САЩ - марионетки без финансиране. При БРИКС - същзници с финансиране.
48 Такт

2013.03.28 | 12:30

10
Макар да съм за атака, силно се съмнявам да станат 1-ва политическа сила. Според мен ще е 3-та или 2-ра.
РЕАЛ

2013.03.30 | 12:01

44
Волен Сидеров е куха лейка.

2013.03.30 | 12:01

45
Ще управляваш, в коалиция с ГЕРБ, както си призна вчера...
V

2013.03.30 | 12:01

46
Много по-силни икономически страни от нас, се борят с тази част от населението, която живее на помощи. Трябва наистина ограничаване на всякакви безплатни здравни, социални и т.н. помощи, на хора без трудов стаж, доказани престъпни деяния и всякакви действия или бездействия, които са в минус на коректния данъкоплатец. Но тези хора са лесно манипулируем електорат, затова до сега няма резултати. И нека се замислим кой печели от този електорат ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини