Марин Райков към МВР: Възприемайте упреците като кал върху ботушите

  • 25 март 2013 15:21

  • 3112
  • 5
Марин Райков към МВР: Възприемайте упреците като кал върху ботушите
© Булфото

Помогнете ми да изградим мрежа от гаранции, че вотът ще е безпристрастен и честен. С тези думи министър-председателят Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май се обърна към директорите на национални служби и директорите на областни дирекции на МВР по време на Националното съвещание на МВР в Хисаря.

Премиерът благодари на висшите служители за безукорното поведение по време на протестите. По думите на Райков, тези протести са били справедливи, но не е било допуснато те да прераснат в размирици. Премиерът отправи апел към служителите на МВР да не се отклоняват от дълга си, въпреки отправяните упреци към тях, включително и политически мотивираните. Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май бе категоричен, че няма да бъде допуснат хаос по време на изборите. „Възприемайте упреците, които се отправят към вас, като кал върху ботушите”, каза министър-председателят.

Според него не трябва да има каквито и да са чистки по политически поръчки. „Ще защитя вашето достойнство всеки път, когато някой ви посегне”, каза още Райков. Премиерът още веднъж призова полицията към безпристрастност в следващите месеци, за създаване на добра организация по охрана на изборите, за да се спре това „безобразие с купуването на гласове”. Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май поиска от министъра на вътрешните работи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12 създаване на добра организация и възможност за осъществяването на ротацията на служителите, което е допълнителна мярка за успокояване на обществото и против съмненията за честност на изборите. „Бъдете бдителни и не допускайте хаос и по-висока степен на престъпност, тъй като това отговаря на определени сили в обществото. Вие сте там, за да ги блокирате”, каза Райков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3112 5

Коментари 5

Добави коментар

2013.03.26 | 19:28

4
rajkoff, чичевото, ако призоваваш полицията да не се съобразява много, много с обществените упреци, това само още един път доказва, че си гробарска ПОДЛОГА!!! Искам ти оставката веднага, твоята, както и тази на плевелът чехлю обитаващ понастоящем, не знам защо, Президенцията!

2013.03.26 | 21:09

5
Аз пък не му я искам! А да видим кой от нас е по-прав. Мислиш че си ти, защото викаш по-силно. Аз пък мисля че съм аз - защото стрелям много точно и не ме е страх - нямам какво да губя! Ха да видим друже кой - кого! Това ли искаш? Помисли много добре, преди да кажеш: да! Не се шегувам!
Един от протестиращите с пукната глава

2013.03.26 | 13:37

3
Полицията и протестиращите са в неравностойно положение на улицата, Полицаите са бронирани като френски рицари, пищови, палки , газови бомби и пр, а протестиращите с голи глави и обикновени дрехи, затова кръвта е само от тях,Предлагам изпращаните полицаи при протестиращи граждани на улицата да бъдат без брони,палки,оръжие и др такива и тогава няма да има кръв поглави и паважа,
anatoli

2013.03.26 | 08:29

2
glupako ,kakvo e tova tvoe otnoshenie ! nima ti si 4ovek ,a nie ne sme ,zna4i po tvoiata tapa logika ,nas policaite da biat!? nikakav politik ne si SVOLO4!! ti si protege na TIKVATA...

2013.03.26 | 01:34

1
Добре че си само за два месеца.Ще те изтърпим някак си.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини