Михаил Константинов: Симпатизирам на ДСБ

  • 24 март 2013 16:56

  • 5625
  • 24
Михаил Константинов: Симпатизирам на ДСБ
©

Всичките пари, които съм взел от "Информационно обслужване", още утре ще бъдат преведени във фонд за лечение на болни деца. Заплатата ми там беше 1 000 лева, защото лично аз намалих възнагражденията. Предишните шефове са взимали по 7 000 лева.

Това каза проф. Михаил Константинов в предаването "Нека говорят". За тези заплати питайте Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Азер Меликов, продължи той. Като започнах работа в "Информационно обслужване" се хванах за главата. Тройната коалиция бяха успели да изгонят програмистите и математиците. И за това питайте Станишев, но той каза, че ще мълчи и няма да коментира. Лично аз намалих заплатите, защото беше ненормално да взимам 7 000 лева, а премиерската заплата да е 3000 лева, обясни Константинов.

Той коментира и причините за оставката, която подаде преди дни. Аз се извиних на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май за глупавите ми думи, защото служебното правителство не трябваше да се занимава с мен. Тези които твърдяха, че ще фалшифицирам изборите, сега се опитват да си назначат техни хора, категоричен беше Константинов. Аз симпатизирам на ДСБ и на умните хора, които работят там. Иначе за последните изказвания на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - ще кажа една стара гръцка поговорка-Когато боговете искат да унищожат някого, те му взимат ума. Политиците са хора като нас. Те са от народа. Те не са племе, което ни е яхнало и иска само да ни дои. Те трябва да бъдат съпричастни, обясни Константинов.

Математикът коментира и предстоящите парламентарни избори. Най-големият проблем на предстоящите избори ще е недоверието. Именно то може да провали всичко. Не може да ни обвиняват, че ще се опитаме да фалшифицираме изборите. Аз съм участвал в създаването на системата на "Информационно обслужване" и знам, че е невъзможно тя да бъде пробита, разкри той. Няма да има нови избори след 12 май, защото, когато човек влезе в парламента, не иска да го напуска. Новият кабинет трябва да бъде съпричастен и справедлив. Константинов даде и своята прогноза за изборните резултати. ГЕРБ ще бъдат първи, БСП ще са втори. Следват ДПС. "Атака" със сигурност влизат в парламента. Проблематично е положението на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя е на ръба. За мое съжаление, двете малки десни партии, е почти сигурно, че няма да влязат. Може би това е за добро, защото ще има оставки и дясното ще може да се обедини и да излезе по-силно, каза Константинов.

За финал Михаил Константинов отправи призив към всички хора. Искам да призова всички които ни гледат сега да бъдат солидарни. Това е във връзка с изказването на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, което остана неразбрано. От утре ще стартирам фонд за набиране на средства, който ще се каза "Да помогнем на България". Няма да влизам в политиката, защото имам още много работа за вършене, завърши той. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5625 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
...

2013.03.26 | 14:25

24
И на мен ми се струва че ГЕРБ ще манипулират изборите, и ако спечелят ще има сериозни бунтове. Напишете в Гугъл- "как ГЕРБ прави избори", да видите какво правеха, когато още властта не беше изцяло в техни ръце, и си правете сметка сега какво ще направят. Много против комунистите съм, на предишните избори бях за Герб, като си мислех че те са малкото зло, но Герб тотално ни закопаха. Според мен, единствения шанс за спасение е - Атака, и ще гласувам за тях.

2013.03.25 | 14:56

23
Радвайте се, българи, доживяхме да видим велико чудо-някой доброволно да си намали заплатата от 7000 на 1000 лева!

2013.03.25 | 06:33

2
не е комунист

2013.03.25 | 14:54

22
Ядрената бомба -наречна"саниране"цъка под г... на милиони българи.За сега се сдържат да драснат фитила,не е момента.Това е схемата за обогатяване и то огромно,на определени стр.фирми,доставчици и банки,отпускащи кредит.Хората не подозират,че това е най-езуйтския начин,по който ще им отнемат единственото с което са независими-жилището.Стадното гласуване или не присъствие на общото събрание на живущите,автоматично ги превръща в юридическо лице,като автоматично апартамента се явява вид гаранция(ипотека),за отпуснатия кредит.Решението е задължително за всички.При пропуснати повече от три вноски(всичко става),съдия-изпълнител ти продава жилището за без пари(колкото да вземе хонорара си и кредита на банката).Другото супер-коварство е,че нямаш право да продаваш или отдаваш под наем ,докато целият вход,или блок се издължи на 100%.защото всички се явяват юрид.лица въ фирма(сдружение)
Реалист

2013.03.25 | 14:54

21
Ами професоре то е ясно че ГЕРБ ще спечелят изборите. А що се отнася до Станишев,ясно е че иска да върне на работа в информационно обслужване "приятеля" си Азер Меликов. Ако иска може да сложи като програмист и Вигенин,все пак от " една партия са с Станишев". Общо взето Левашка история. Но и всички Леваци да се съберат в Информационно обслужване пак ще загубят изборите. Проблема е в демагогията на тази Партия, нейната двойнственост. Хем социалисти по устав,хем цялото ръководство на БСП/централно и по места/ капиталисти и олигарси/.

2013.03.25 | 14:53

20
Не ми се вярва след толкова самозапалвания ГЕРБ да е първа на изборите.Хората виждат мизерията и не искатда се задълбочава.
PROPTER

2013.03.25 | 09:18

19
А тоя Константинов не е ли пристанал и на царя, то БКП,то Костов,то ГЕРБ ,при царя сигурно е бил професор:)
Симеон Велики

2013.03.25 | 08:05

18
Този на снимката преди 1989г беше заклет комунист,а след това беше поредният хамелеон ,като всички такива ,преподавали в нашите висши учебни заведения -то не беше СДС,ДСБ,Герб-просто търгаш за пари ,продава се и те го ползват за сметка на нас честните данъкоплатци,но да бъдеш поклонник на откровена мутра ,е това вече бива ,бива ,но бивол за мезе не бива.
нео

2013.03.25 | 07:37

15
Много си прав този "професор" се оказа че преди 90г. 12 години е бил не само член на БКП а и "партиен секретар",хора казвам ви точно такива "пумпали" ме отвращават най много. Тезата че човек "еволюира" в убежденията си е малко неуместна за човек на неговата възраст. Махленските му твърдения на "капацитет по всичко" са валидни по скоро за "махленска кръчма". А колкото до пропагандирането на политически пристрастия от позицията на която беше, си е невероятен "гаф" и е абсолютно неприемливо. Ако беше направено от хлапак би било разбираемо от позицията на "незрялост" но за този "юнак" на възраст си е непростимо, тоя "капацитет" би трябвало да се завре във миша дупка, а не да ми ръси глупостите си и да се прави на "експерт" .Отвратителен плужек,дай боже по малко такива "професори"

2013.03.25 | 07:29

7
Другарююююю Цветанов обадете се,настроите си микрофона,или със Сересета ще ми говорите, защо имам чувството че си се гушкате с другаря Станишев и другаря Местан,нещо на дружки ми мязате,бъркате ли си по дупките,намирисва ми че сте от едно котило.

2013.03.25 | 07:41

17
НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ЛАПАТЕ НА НАРОДА МИКРОФОНА, ОБАЧЕ И ТОВА НЯМА ДА ВИ СПАСИ.

2013.03.25 | 07:33

8
Другарю Цветанов вие сте голям анти-комунист възхищавам ви се ,вие сте моят идол,и сте красив.

2013.03.25 | 07:41

16
ВИЖДАМ ЧЕ ВЕЧЕ ХАЛЮЦИНИРАТЕ ЦВЕТАНОВ. ТОЛКОВА ВИ Е СТРАХ ОТ НЕГО, ЧЕ СЕ НАСИРАТЕ. НО ВСЪЩНОСТ ЗА ВАС СТРАШЕН Е СВЕТЪТ! СВЕТЪТ ВИ ПОБЕДИ И ИЗБРА ДЕМОКРАЦИЯТА! ВИЕ ОСТАВАТЕ В МИНАЛОТО.

2013.03.25 | 07:36

14
Абсолютен пич- от най-готините. Това червенотиквениците няма как да го разберат - там са само лизачи и спинозни мозъци!Жалко ,че заради властовите амбиции на един украински гей си заминават професионалисти!Станишев няма нито достойнство ,нито смелостта да коментира изнесените факти - един протектиран посерко с тридневен стаж и никакъв мозък.Ноооо - бог забавя , но не забравя. Ще го ядеш още по-голям гейче - още сега - на 12.
!!!!!!!

2013.03.25 | 07:36

13
Тоя твоят /готин пич/е най-големия лъжец след Борисов ! Снощи и днес цял ден обикаля по медиите и ръси лъжи и глупости.Как поне един път не каза нещо вярно!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини