Местан: Дянков не провеждаше адекватна политика

  • 23 март 2013 12:06

  • 783
  • 1
Местан: Дянков не провеждаше адекватна политика
©

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи приемаше финансовата стабилност като универсално оправдание за отказа на ГЕРБ да провежда адекватна политика на доходите и въобще адекватна социална политика. Точно тук провалът им се усеща най-болезнено.

Това каза за предаването „Седмицата” на Дарик радио, председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. „Замразени пенсии, замразен размер на социалните плащания, огромен ръст на безработицата - всичко това се обясняваше с мантрата „финансова стабилност”, допълни Местан. Председателят на ДПС подчерта, че ако партията има отношение към следващото правителство те ще поставят не три условия, а три приоритета. „Нито едно решение на българското правителство да не създава дори нюанс на съмнение, че България може да се отклони от своя цивилизационен избор – НАТО, Европейски съюз и, забележете третото, съхранен валутен борд до включването на страната в Еврозоната, ако това някога се случи. Тоест ние не сме за социален волунтаризъм, но това не означава, че ние можем да стоим само със замразени доходи с оправданието, че така съхраняваме финансовата стабилност, необходими бяха антикризистни мерки. Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и ГЕРБ бяха единственото европейско правителство, което нямаше каквато и да е антикризистна програма”, добави той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
783 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.23 | 22:19

1
и този започна да оправдава герб за неуспехите му със Симеон Дянков. Сякаш Дянков се обади на Танов за Мишо бирата. За всички успехи и финансовата стабилност е виновен Борисов, а за всички провали Дянков. Вече дапочва да прозира и новата тройна коалиция- ДПС,ГЕРБ и БСП.Какво ли ще прави Атака и РЗС.

Добави коментар

Водещи новини