Сидеров: Марин Райков е туркофил

  • 23 март 2013 11:37

  • 10259
  • 90
Сидеров: Марин Райков е туркофил
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа нападна Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май заради среща на настоящият служебен премиер с турския посланик. Според Сидеров, Райков е поел ангажимент да не се приема решение от Народното събрание за Арменския геноцид. Срещата е станала по времето, когато Райков е бил заместник-министър на външните работи.

Сидеров направи това в предаването "Факторът Кошлуков", по TV7. Съвсем спокойно мога да нарека Райков туркофил. Той не се интересува от интересите на българския народ, а защитава правата на чужда държава, продължи Сидеров. Той коментира и вчерашният отказ на "Атака" да посетят сградата на Министерския съвет за среща с Марин Райков. Никой не ни е поканил. Ние искахме да присъстваме на първото заседание на служебното правителство, но бяхме изгонени. Категорично заявявам, че "Атака" иска да присъства на всички заседания на правителството. Страх ни е, че този кабинет ще извърши много корупционни сделки и далавери. Хора от това правителство са въртяли сделки за милиони с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Хората от този кабинет не са отговорили на нито един журналистически въпрос. Това е доста странно. Те нямат кураж и достойнство, категоричен беше той.

Сидеров коментира и предстоящите избори. "Атака" набира сила. Идеите, които разработвам от толкова години, хванаха почва, похвали се той. Протестиращите по площадите изказваха и изискваха неща, които "Атака" предлага от доста време. От 1997 г. всички правителства работиха за заробването на България. Точно поради тази причина нямаме работеща икономика, разкри Сидеров. Трябва да се развалят повечето концесии, защото те ощетяват българските граждани. Никоя държава не си дава на концесия златните находища. Това е престъпление. Хората в България, която е най-бедната страна в Европа, хранят богатите държави в ЕС. Това е парадокс. Всеки един договор може да бъде развален. Неустойките не са проблем, защото ЧЕЗ ще загубят делото, завърши Сидеров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10259 90

Свързани новини

Коментари 90

Добави коментар

2013.04.11 | 12:31

90
Ima li o6te nqkoi koito de ne napljuvan ot tozi na snimkata?

2013.04.11 | 12:31

89
Tozi hepten ni vze za balici.Balgariq hranela bogatite darjavi v ES.Aloooouu,nie koravi li sme,nie nas si nemojem izhranim,kakvo balnuva6.
Калоян

2013.04.01 | 19:37

22
Този човек е болен !!! Време е да бъде усвидетелстван с жълта книжка и да го затворят в лудницата в Карлуково да се лекува болния мозък !!! Според Сидеров българските политици не трябва да се срещат с турски , германски и руснаци !!!
един човек от народа

2013.04.02 | 23:49

88
ти си болния май?! истината трябва да бъде казана с истинските им думи! а кажи какво направиха 23 год другите-националните предатели,а?

2013.03.26 | 16:48

19
И не само те не трябва дори да напускат пределите на България иначе веднага трябва да се обявят за предатели. Не се гласува доверие на този който не го заслужава

2013.04.02 | 23:49

87
Ток-Декемврииска с-ка-120 лв.(имало много празници,отчели 40 дни?)-Януарска с-ка-98 лв-,като всички сме по цял ден на работа.Протести ,бунтове,хора по улиците..Ще го намалиме от 5 Март,РЕЗУЛТАТ;-НОВА Ф-РА!-1.графа-от 09-02до 04.03. 2-ра графа-от 05.03 до 08.03(никъде не е упоменато корекция,само числа)-Краен резултат 92 лв от тях близо 40лв.пак пренос,превоз,като съвсем съзнателно бяхме на малили потреблението.Хора,ТАЗИ СГАН СЕ ГАВРИ С НАС,НАЙ-БЕЗОЧЛИВО.САМО МИЛИОНИ НА ПЛОЩАДА,И ВЪН.А НЕ ДА СЕ БУТАМЕ В ПОЛИТИКАТА.
Клап

2013.04.02 | 22:33

86
На мен пък ми е много интересно като изредиха всичките боклуци от БСП до ГЕРБ и прочие , за кой ще гласувате ? Не разбирате ли , че като пак почнат да се въртят все ще си тъпчеме на едно място , та даже и по-зле ще става.Атака поне ще опита някви промени вече дали ще са за добро или за лошо не се знае , но по-добре да е Волен. (лично мнение не ангажирам никой , но съм оптимист)
СЕР ГЕЙ СТАНИШЕВ

2013.04.02 | 22:32

85
ПРЕДУПРЖДЕНИЕ-КЪМ ВСИЧКИ ГАДНЯРИ КОИТО МЕ ПЛЮЯТ,АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА,ЩЕ ВИ НАПЛЯСКАМ ВСИЧКИТЕ С ГОЛО ДУПЕ ПО ТАШАЦИТЕ.

2013.04.02 | 22:32

83
Всички, които се стремят към властта, го правят от желанието да владеят положението и да ползват изгодите от това. Това са всички политически партии с консервативно (страх от промяната, страх за собствения си задник) мислене.Нужна е партия като алтернатива на старите идеи.Партия Атака при еднолично управление е много подходяща за радикални промени.Ако не се разрастне егото на управляващия и управлението не се превърне в диктатура, ползата за страната ще е значителна.Парламетаризма, поради силно изразения проблем "орел, рак и щука", не допуска радикални промени.Нужно е Атака да вземе власта, да има еднолично управление.Въвеждането на обществено вето върху всеки новоприет закон предложено от Атака, въвеждането на референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията, сегашната работа на телевизия Алфа където народа има обратна връзка със студиото ни дава право да вярваме, че диктатура няма да има."Първото, което АТАКА ще направи, е да изработи изцяло нов Закон за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление. Сегашният закон е несъстоятелен, защото не дава възможност за истински допитвания до народа и обществото няма контрол над властта.Всеки един закон трябва да бъде поставян за обществено обсъждане и да влиза в сила, ако до 2 месеца след обнародването му в Държавен вестник няма граждански обструкции"- казва Сидеров.Нека да дадем възможност на Атака да поеме управлението

2013.04.02 | 22:32

84
Звучи твърде добре. Казвате, че няма да има подобно на диктатура управление. но сконна ли е тази политическа партия да допусне друго мнение което да се различава от това на Г-н Сидеров ? Склонен ли е той да чуе друго мнение и ако то е правилно да приеме критиката като коректив или по-скоро отново ще чуем фразите - мекерета, хора работещи за чужди интереси и родоотстъпници ?
Дрън Дрън

2013.04.02 | 22:31

82
България е с една от най-балансираните външни политики.Защо ? Защото досегащните управляващи освен да лижат задниците на "великите сили" друго не правят! Само Волен говори истината.Само той и партия Атака заслужава гласа на народа!

2013.03.26 | 16:48

16
Цар Иван Асен също е бил дипломат и то доста умел за времето си . Това значи ли, че когато някой използва способите дадени му от дипломацията непременно ближе задници? Не бива да се гласува толкова лесно доверие на човек, който използва народното недоволство като мотор за прокарването на собствената си идеология. Дипломацията е само един от многото способи за постигане на дадена цел. Твърде жалко е, че нашите управници я използват толкова неумело.
Радо

2013.04.02 | 22:31

81
Прав е Волен Сидеров Русия и Венецуела да не би да отдават на концесия петрола и златото си на други страни май само във България може да се случи!

2013.04.02 | 22:31

80
Сидеров е най-добрия български политик, държавник, идеолог, журналист и политически анализатор!

2013.03.26 | 16:48

18
Ако това е ирония съм напълно съгласен, в противен случай дори слепота е слабо определение :)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини