НДСВ предложи организации за гражданския борд към правителството

  • 22 март 2013 16:17

  • 829
  • 3
НДСВ предложи организации за гражданския борд към правителството
©

Председателят на НДСВ Христина Христова предложи на министър-председателя и министър на външните работи Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май в Гражданския борд за свободни и прозрачни избори да влязат представители на Института за модерна политика, Националното движение „Достойни за България”, Центъра за психологически изследвания и на Съюза на инвалидите.

Организациите, които НДСВ предлага на служебния премиер, се ползват с обществен авторитет, мотивира предложенията си Христова.

Номинациите на НДСВ за участници в т.нар. Граждански борд за свободни и прозрачни избори са в отговор на писмо от служебния премиер до НДСВ да излъчи обществено признати граждански организации.

Последвайте канала на

829 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
абе...

2013.03.23 | 13:07

1
абе тия разбойници от ндсв още ли са на хоризонта? не изчезнаха ли с вожда си симо хазарта?

2013.03.23 | 13:07

3
Шимон Кохари Кобург е от стар юдо-хазарски род. Прабаба му графиня Кохари е от най-богатия юдо-хазарски род в Австро-Унгария! Ето това е този, който пред нас се представя с името симеон сакскобургготски! Да не говорим, за станишев, петър стоянов, корумбашев, младенов и куп други такива "българи", живеещи на наш гръб!

2013.03.23 | 13:07

2
И кунева е същата, братовчедка е на паси!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини