Костадин Паскалев: Станишев иска да се съобрази с обществените очаквания

  • 18 март 2013 15:02

  • 2392
  • 2
Костадин Паскалев: Станишев иска да се съобрази с обществените очаквания
©

Смятам, че е правилна позицията да има подмяна в персоналния състав на листите, каза Костадин Паскалев от БСП, пред БНР.

Бих дал пример със себе си, продължи той. След толкова години в управлението, нормално е да си давам сметка, че този опит, който имам, е полезен за БСП, но той може да бъде полезен и не само с присъствие в листите. Смятам, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на прави опит да се съобрази с обществените очаквания и това е правилно. Всичко, което говорим, ще стане ясно още тази седмица, когато на 23-ти март ще има пленум на НС на БСП, на който ще се обсъжда подреждането на листите. Това, което се случва в НС на БСП, е онова, което се случва в обществото. Би следвало ако има нови идеи, да има и нови лица, които ще ги реализират. Затова смятам, че подходът е правилен, завърши Паскалев.

 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2392 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.03.18 | 21:49

1
Ами да ще има подмяна в персоналния състав за листите.Нааканите ще минат на задна линия а новите лица които ще ги заместят само ще изпълняват заповеди.
Георги Христов

2013.03.18 | 21:50

2
Някои новоизлюпени " АЛЧНИ БЪЛГАРСКИ КАПИТАЛИСТИ"-става вече 4 години плюят по Сергей Станишев. Но Сергей Станишев още от миналата година заяви,че не се бори за власт-а воюва против грабителското управление на ГЕРБ и за възстановяване на държавността.Действително той предвижда в новите листи само нови и млади лица........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини