Ангел Найденов е готов отново да бъде водач на листа в Перник

  • 18 март 2013 14:32

  • 723
  • 2
Ангел Найденов е готов отново да бъде водач на листа в Перник
©

Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен е готов да се кандидатира на предстоящите парламентарни избори отново като водач на листа в 14-ти многомандатен пернишки избирателен район, ако получи подкрепа от местните социалисти.

Това заяви днес Найденов на пресконференция в Перник, цитиран от БТА. Той направи отчет за дейността си в 41-то Народно събрание. Найденов е внесъл 109 въпроса и питания в досегашния парламент, което го нарежда сред 15-те най-активни народни представители. На теми от Перник са били посветени 52 от поставените от него 97 въпроса от трибуната на парламента. Така Найденов заема първо място сред народните представители от 41-вия парламент по поставени въпроси с регионален характер,обяви доскорошният депутат. Обект на тези въпроси са били 13 министри.

Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен е поставил началото на седем инициативи в пленарна зала, засягащи Перник и 4 от името на парламентарната група на "Коалиция за България". Те са касаели проблеми, свързани предимно с последици от земетресението на 22 май и последвалите трусове и изчезването на 17-годишната Мирослава Николова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
723 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.03.21 | 13:38

2
Значи готов е. Особено, ако много го помолят. Не че се натиска, ама ако партията иска, е готов даже на Ролс да се вози. Щтом е за Родината!l

2013.03.18 | 16:37

1
Що Перник бе? Що не отидеш в Кърджали да видиш там колко сте силни, а?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини