БСП: Ние искаме Марин Райков да се справи

  • 13 март 2013 07:49

  • 2256
  • 9
БСП: Ние искаме Марин Райков да се справи
©

"Служебното правителство трябва да направи честни избори", каза в ефира на БТВ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в от ГЕРБ.

Социалистът Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен също заяви, че това е основната задача на служебния кабинет, но изрази резерви по отношение на част от министрите, като поясни, че някои са били заместник - министри в кабинета на ГЕРБ. По думите на соцдепутата, не може да останат на работа хора, които са свързани с правителството на ГЕРБ, което се е провалило.

Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен заяви, че служебното правителство трябва да започне да работи още от първия час на първия си работен ден. По думите му, министрите в служебния кабинет нямат право на грешка, нито имат време да се оглеждат за това, което се случва.

"Кабинетът е натоварен с много надежди и много очаквания. Ние в БСП очакваме той да се справи, искаме той да се справи", заяви Найденов. Той добави, че хората очакват да чуят истината за държавата. Според него, ако това не го направи служебният кабинет на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, после той ще носи отговорност за това, тъй като истините ще излязат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2256 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2013.03.13 | 21:24

9
Трябва спешно да вдигнем народа на протести против Президента-слуга и личен агент на генерал Стоимен Стоименов, който уж му е съветник по сигурноста , престъпния главен прокурор,продължаващ да прикрива всички престъпления на Мухобройко и Цветанов и това престъпно временно правителство, съставено от втория ешелон на ГЕРБаджийските подлоги и западните корпорации. Новият премиер е сътрудник на свърхсекретния щат на РУМНО и вербуван като агент на DGESE, след като французите го залавят на летище Орли да пренася огромни недекларирани суми, ползвайки дипломатическия си статус. Какво друго да се очаква от един престъпник, продал дори родината и народа си. Именно Райков заявява и с думи на практика денонсира споразуманието за изплащане компенсации на българите от Беломорска Тракия като заявява, че България няма претенции към Турция и не иска да обвързва подобни казуси с членството на Турция в ЕС. Сотир Цацаров не само отказва да образува предватрително производство за разследване на престъпленията на Мухобройко, но и отказва да разследва кой е издал заповедите да се изготвят досиета на всички по-активни протестиращи, да се подслушват и изнудват и да се заведе дело срещу този, който е разпоредил да бъдат нарушени правата и личната свобода на българските граждани. Трябва да искаме оставките на всички тези престъпници и съд за техните престъпни деяния и бездействие. Цацаров е открит слуга на Цветанов, който го държи с компромати за неговите деяния в Пловдив и хилядите недвижими имоти, придобити с негово съдействие. Назначен е с личната протекция на другия пловдивски престъпник- Красимир Гергов, което показва, че двете престъпни крила на ГЕРБ и БСП са от един и същ цирк.Трябва да ги пометем и да ги съдим, а не да се самозапалваме в знак на протест срещу техинте престъпления. Само така ще успеем да си извоюваме свободата и върнем достойнството и бъдещето на народа си. Престъпна продажна сган! Всички те трябва да бъдат съдени заедно с техните чуждестранни и вътрешни тайни кукловоди. Да организираме народа и да се вдигаме. Явно без малко кютек по мазните задници на тези продажни престъпници и мерзавци няма да стане нищо и те ще продължат да ни яхат,грабят и убиват като нагло ни се смеят в лицата ! Крайно време е да спрем тази гавра на властимащите-българоубийци с народа!

2013.03.13 | 16:53

8
Не бойте се .другари.Изборите ще бъдат честни.Вие сте провеждали избори с манипулации и купуване на цигански гласове и знаете как стават тия работи.Но не всички са като вас.А ако това е оправдвние пред избирателите ви за загубата , която ще претърпите,то тогава имате право--давайте,ревете в хор.
ЕНИО

2013.03.13 | 16:53

7
И С ККВО ДА СЕ СПРАВЯТ !!ДА ПРИКРИЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БУДИ И СИЕ .И НАЙ-ВАЖНОТО И ТЕ ДА ЦУНАТ МАЛКО ПАЧКИ.СЕГА НЯКОЙ ДОБЪР ЖУРНАЛИСТ ДА ИМ ВИДИ СМЕТКИТЕ И ПОСЛЕ КАТО СЕ РАЗКАРАТ ДА ВИДЯТ ОТНОВО-ЦИРК И ПЛАЧ
zulu

2013.03.13 | 16:52

6
Вие сте за РАЗСТРЕЛ всичките до един от БСП -мошенници долни отвратителни....

2013.03.13 | 16:52

5
Не, другарю, вие искате да ги изкарате черни и да седнете в столовете им, за да си крадете и да напълните пак партийната каса. Само че вече дори пенсионерите не ви искат на власт, защото ви видяха магариите!
pen4o

2013.03.13 | 16:52

4
Служебното правителство е тъмночарвено – членовете му са наследници на Гогов, Газдов и бригада Чавдар. Работели са за СИНЬОТО БКП, и за храбрия дървосекач Симеон Борисов Фердинандов. Предани са до смърт на Бойко, верени са на Народната Милиция и на КГБ. Пази Боже България от ПАМПЕРСА на Републиката – Росен !
Марк

2013.03.13 | 15:32

3
Братовчедите на националсоциалистите и близки идейни роднини на Гьобелс – българските комунисти прилагат неговата вмирисана максима:"Една лъжа повторена 100 пъти става истина!!" Вмирисана, обача в българските условия, където са налица достатъчен брой пъпчиви наследници на комунистически фамилии, очевидно максимата работи! Видяхме го при току–що спихналите "протести", които бяха едно всъщност полезно преброяване на комунистическите кретени в Републиката! Основната задача на служебното правителство била да направи "честни избори" тръбат от БСП ! Това повтаряне непрекъснато на тази мантра цели да набие в главите на електората, че са възможни изборни фалшификации! А бе изроди, червени, недъгави как може дза станат фалшификации, след като имате представители на всички нива в избирателните комисии –от секционна до централна!?!? Но защо продължават комунистите да повтарят тази лъжа? Защото те много добре знаят какви са истинските данни от социологическите сондажи за резултатите от изборите! А ТЕЗИ СОНДАЖИ ПОКАЗВАТ ТОТАЛНА ЗАГУБА НА БСП! Т.е. комунстическите престъпници от сега си готвят алибито!! Мухахаххахахахахаха Предсмъртни гърчове на червената КОТЕРИЯ!!

2013.03.13 | 15:32

2
ВЕЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КАКВО ИСКАТЕ ВИЕ.
6

2013.03.13 | 15:32

1
Всички партизани у гората да берат шишарки .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини