БСП: Символът на управлението на ГЕРБ ще бъдат хората-факли

  • 14 март 2013 09:14

  • 3220
  • 19
БСП: Символът на управлението на ГЕРБ ще бъдат хората-факли
©

Днес изпращаме най-слабия парламент, обграден с метални заграждения, които го пазеха от хората. Това заяви в рамките на последното парламентарно заседание Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП. ГЕРБ започна с огромна подкрепа, днес парламента правителството и бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са във фризера.

Търсенето на обяснения за провала дълго подхранваше желанието за мъст, изтъкна социалистът. Полицейщината смазваше критиката от среди, различни от опозицията. Рекламните трикове прикриваха липсата на полезни резултати. Това обаче не плащаше сметките, рязането на лентичките караха хората да превключват канала, а българите ставаха все по-бедни, изтъкна Найденов.

През това време мнозинството обитаваше паралелна реалност. Постната пица стана емблема на годишните бюджети и политиката, а накрая се оказа, че дори нея я няма, каза социалистът. До днес, когато хората ви казаха „Вън от властта“. Вие управлявахте като богопомазани, европейското остана празен етикет, вместо развитие имаше регрес а калинката без диплома се оказа символ на кадровата политика, каза Найденов. Така България се превърна в държавата, в която се връщате от командировки. ГЕРБ остана само като абревиатура и дори днес не разбирате какво изкара хората на улицата, заяви Найденов.

Той се обърна с въпроса дали ГЕРБ разбира, че символ на управлението ще останат хората-факли, самозапалвайки се от отчаяние. Днешният ден е доказателство, че кризата създава възможности. Пред България и демокрацията се открива възможност за изход от блатото, в което страната беше натикана от ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, блато на безнадеждността. Днес е денят на парламентарната демокрация, заяви Найденов.

Социалистът каза, че 41-ото НС е с най-лошото законодателство свързано с лобистки и корупционни текстове. Контролът върху изпълнителната власт също куцал, смята Найденов и разкритикува мнозинството, че е абдикирало от проблемите на хората. Мнозинството е придатък на изпълнителната власт и безусловно изпълняваше неговите прищевки. Няма друг парламент, в който бюджета и вот на недоверие се представя в отсъствие на премиера и правителството. След днешния ден демокрацията ще има свой нов шанс властта да се върне в ръцете на българските граждани, да се вървят към нови перспективи на икономиката, които да превърнат страната в социална държава, изтъкна Найденов. България е над всичко, нека да не забравяме, че не сме врагове, а опоненти, каза Найденов. Изказването му обаче беше посрещнато с дюдюкания и викове "ууу".

Последвайте канала на

Novini.bg
3220 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Радо

2013.03.22 | 01:37

19
Може би това е била програмата на Герб да се справи с кризата всички да си драснат клечката дружно? Жалко че не разбрахме посланието му иначе щеше да има факелно шествие!
бесен

2013.03.22 | 01:36

17
Просто не мога да повярвам, че политик може да използва мъката на хората та бил той и от БСП! Нещастник...

2013.03.22 | 01:36

18
Защо не можеш да го повярваш - те само това правят. Полуистини и абсолютни лъжи - това са БСП /ДС/.

2013.03.22 | 01:36

16
ГЕРБ- Българоубийци гнийте в ада Борисов,Дянков...
лицемер

2013.03.16 | 11:42

15
Вече близо 70 години, насъсквани един срещу друг! В тази държава, няколко раси от които се състои народът се мразят смъртно. Изведнъж циреят ДС се пука и от зловонната гной се ражда нова раса(политическата), много по-зла и по-силна, срещу която мразещите се раси(народът) са безсилни поотделно. Дали обединението на мразещите се раси(народът) е единственият път към спасението?

2013.03.16 | 11:42

14
БСП е най-отвратителния и бесхаберен политически субект,те не се интересуват от нито един аспект засягащ подобряването на живота на хората,20 години са на власт на приливи и отливи,един мандат крадене когато са на власт,и после един мандат подривна дейност когато са в опозиция.И тъй като дори и опозиция дърпат лостовете на средните нива във власта,защото за един мандат никой не може напълно да прочисти червените пипала по тази схема си гарантират вече близо 70 години власт базирана на популизъм и разчитайки на бляновете на хорат по миналото....най лицемерните отрепки

2013.03.16 | 11:42

13
а пък на бсп е 30 отвличания и 8 млрд заменки

2013.03.16 | 11:42

12
Как се изнизват по терлици, все едно някой друг им е правил далаверите в енергетиката, та подминава протеста, че против тях?
Емигрант

2013.03.16 | 11:42

11
Мамицата ви мръсна! За всичко вие сте виновни....измет долна!
Още малко остана!

2013.03.16 | 11:42

10
Очевадно в централата на БСП получават истинските социологически проучвания и паниката е пълна!
Сган

2013.03.16 | 11:42

9
Как може така нагло да се изказват и да спекулират с хорското нещастие. Ето това е наглата комунистическа сган!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини