Прокуратурата, ДАНС и МВР ще борят търговията с гласове

  • 18 март 2013 10:01

  • 857
  • 3
Прокуратурата, ДАНС и МВР ще борят търговията с гласове
© Булфото

Прокуратурата, ДАНС и МВР ще съгласуват действията си за предстоящите избори. Ръководителите на трите институции ще подпишат документ за взаимно сътрудничество, предаде Дарик.

Очаква се главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, директорът на ДАНС Константин Казаков и служебният министър на вътрешните работи Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12 да подпишат споразумението днес в Съдебната палата.

Преди всеки вот трите структури винаги съгласуват действията си. Целта е преминаването на изборите в спокойна обстановка и ограничаване на възможността за купуване и продаване на гласове.

Практиката досега показва, че след всеки вот делата за купуване на гласове са малко на брой.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
857 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.03.18 | 14:11

3
Прокуратурата, ДАНС и МВР и администрацията ще си останете сами в тази държава ,само не знам кой ще ви храни,ние работещите бягаме с 200 от МАФИЯ-БГ!

2013.03.18 | 14:06

2
E, сега вече бих си пукнал от смях.Крадецът ще вика дръжте крадеца.Не мога да се захиля ,щото някои "крадци" ме унищожиха и изтриха от социалния живот.
анонимен

2013.03.18 | 10:59

1
Ами то купуването на гласове сега ще спадне.БКП-то нали ще правят коалиция с асоциацията на ромските пастори,така че повечето им гласове са осигурени без да бъдат купувани.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини