Ангел Найденов: Изпращаме в историята най-слабия парламент от '89 г.

  • 14 март 2013 07:40

  • 822
  • 4
Ангел Найденов: Изпращаме в историята най-слабия парламент от '89 г.
©

Изпращаме в историята най-слабия парламент от 1989 година. Това обяви пред БНТ Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от Коалиция за България. Оценката на 14-то Народно събрание я дадоха хората. Те искаха оставката на управляващите, разпускане на институциите и казаха на ГЕРБ: "Долу властта!", допълни той.

По думите му, това е бил парламент, обграден от полиция, пазен от хората, а не пазен за хората.

Парламентът се провали в трите си основни функции. Безсмисленият инат на мнозинството - с това ще се запомни това НС, каза Найденов. В лицето на досегашното мнозинство имахме отрицание на парламентаризма, който ние от Коалиция за България се опитвахме да възвърнем.

Следващия парламентът със сигурност трябва да е много различен. Оправдано е хората да искат нови лица. Но два пъти в последно време са ни управлявали правителства с изцяло нови лица. Това показва, че трябва да се търси баланс, заключи той.

Последвайте канала на

822 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
хе хе хе

2013.03.14 | 11:47

4
А помниш ли 1997 год. червен боклук такъв - тогава наистина целия народ излезе за да ви изгони! Без криза катастрофа докарахте - помиари такива! А сега въпреки свет. криза не сме станали по-зле от тогава! Това комуниста не е като човека - помни само каквото му отърва и веднага го хваща амнезия за останалото! НО НАРОДА ПОМНИ НАЙДЕНОВ - всичките ви кражби и заменки помни! И отново за 5 пореден път ще ви докаже ,че не ви ще на изборите!Колкото и да приказвате ,че щели да бъдат опорочени - това и гласа на страха , защото много добре знаете ,че отново ще загубите!ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
фанта

2013.03.14 | 11:47

3
Тоя па червен тапир къде е тръгнал да се изказва? Ще видим след изборите колко слаб е бил тоя парламент след като пак изберем Бойко:)))))

2013.03.14 | 11:47

2
О червените буклуци пак се изказаха,ама чакай ве той вашия парламент беше най слабия.При вас имаше огромни кражби при вас имаше спрени еврофондове,и при вас имаше протести ама се скрихте като плъхове.Защо не излязахте като мъже и не си подадахте оставката.
donika50

2013.03.14 | 10:49

1
Помним,г-н Найденов,помним ви с речите да се обвинявате, с мъчание на някои от вас,със скандали от всички без цвят,с неприемането на важни закони-образование,здраве,наука,иновации.Ако трябва, сключете с нас НОВ ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР как да си покриваме всекидневните елементарни нужди.Имайте го в следващия парламент като обица на ухото си!

Добави коментар

Водещи новини