Жена оглавява МВР

  • 11 март 2013 21:47

  • 6965
  • 5
Жена оглавява МВР
©

За първи път начело на МВР ще застане жена,  твърди "Труд", позовавайки се на свои източници в политическите среди.

Изборът на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се е спрял върху шефката на дирекция "Европейски съюз и международно сътрудничество" в силовото министерство Петя ПървановаПетя Първанова Петя Първанова министър на вътрешните работи в служебното правителство на Марин Райков от 12. Нейни колеги я определят като тотален работохолик, който е в състояние да осъмне на бюрото си, но ще свърши задачите си за деня.

На днешната оперативка в МВР министърът и вицепремиер в оставка Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа не е съобщил името на наследника си. Пред присъстващите е обяснил само, че бъдещият вътрешен министър е "консенсусна фигура". Петрова не е от кадрите на ГЕРБ, обясниха още източници от МВР.

Най-вероятният министър на социалната политика и вицепремиер в служебното правителство пък е секретарят на Плевнелиев по социалните въпроси Деяна КостадиноваДеяна Костадинова Деяна Костадинова е вицепремиер и министър на труда и социалната политика от 12 март до 29 май 2013. До нея се стигнало, след като бившият шеф на НОИ Йордан ХристосковЙордан Христосков Проф. д-р Йордан Атанасов Христосков е роден на 20 октомври 1951 година. Завършва ВИИ "Карл и бившият министър в кабинета на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - - Иван Нейков, са отказали предложението за стола на министъра в оставка Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

Букмейкърът "Евробет" пък пусна в страницата си за залагания на случайни събития програма за служебното българско правителство. Посочените вероятни участници в него са 27 души.

С най-нисък коефициент, тоест с най-голяма вероятност да оглави временния кабинет, е бившата зам.-министърка в регионалното развитие Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на. Ако заложите на нея и се окажете прави, срещу 1 лв. залог печалбата ще е 1,65 лв. Втори по коефициент е Андрей Делчев - 1,70. И преди седмица, когато стартира играта, двете имена водеха убедително в класацията на вероятностите, сега има само лека промяна в цифрите.

Посланикът ни в Париж Марин Райков е най-вероятният служебен премиер на България.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6965 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ПЕТРОВ

2013.03.13 | 01:26

5
Гласената за шеф на МВР жена е къртицата на БСП.в МВР.ПРедложена е от БСП след съгласуване с ДПС

2013.03.13 | 01:26

4
айде,ново20-се.нищо против жените,ама пак намирисвате.не закачайте жената ,или тя самата иска да се издигне
Cristiano Ronaldo

2013.03.13 | 01:24

3
aaaaaaaйдеeeeee жени ще ни управляват ......господ да е на помощ!!!!!!!!!!
HAMMAN

2013.03.13 | 01:24

2
Ами то до сега какво беше.Няма такъв дето да се е държал мъжки.По добре да е жена отколкото гей.
НЕ ПУША

2013.03.12 | 15:44

1
От утре всички мицифайки с ... поличкиииии....ха-ха-ха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини