Томислав Дончев си написа "Много добър 5" за свършената работа

  • 11 март 2013 12:10

  • 738
  • 0
Томислав Дончев си написа "Много добър 5"  за свършената работа
©

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник си написа "Много добър 5" за работата като министър по европейските средства, съобщи "Стандарт Нюз".

Той направи и заявка за нов министерски пост. По думите му, ако е в правилния отбор и има сили, би станал отново министър.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник заяви, че желае усвояването на евросредствата да продължи добре и занапред.

"Надявам се предсрочните избори да не окажат негативно влияние върху усвояването на парите по настоящия програмен период, защото системата е включена на "автопилот", каза той. Дончев бе категоричен, че още от началото на следващата година трябва да започне усвояването на парите по следващия период 2014 - 2020 г.", каза министърът в оставка.

Ресурсът по оперативните програми „Транспорт“ и „Околна среда“ се разходват за подготовката на проекти за следващия програмен период, а средствата по оста на първата програма са изразходени, обясни още Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. Той бе категоричен, че има достатъчен запас в общините от готови проекти за следващи инвестиции за сектора "Води".
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
738 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини