Местан: Партиите да поемат изпълними ангажименти, а не да лъжат избирателите

  • 10 март 2013 17:12

  • 2779
  • 11
Местан: Партиите да поемат изпълними ангажименти, а не да лъжат избирателите
©

ДПС ще води позитивна предизборна кампания. Това заяви днес във Варна председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, съобщи "Труд".

Местан допълни, че политическите партии вече е необходимо да поемат само изпълними ангажименти и да не лъжат избирателите си с неизпълними обещания. Това е кражба на вот, подчерта Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

„След провала на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще се наложи да налагаме повече рационални политически идеи. Месианството в българската политика свърши. Вече няма място за месии, какъвто беше Бойко Борисов", посочи Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

ДПС има ясна политика и приоритет на партията е необходимостта от демократизиране на стила на управление на страната. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е убеден, че трябва да има механизъм за контрол на всички видове власти в България - изпълнителна, законодателна и местна. По този начин няма да се допускат политически сътресения в страната, които се наблюдават през последния един месец. „Хората усещат, че не са чути и ДПС беше първата политическа партия в страната, която прозря порочното управление на община Варна и се дистанцира от своите общински съветници, които ясно подкрепяха управлението на Кирил Йорданов", каза още лидерът на ДПС.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в допълни, че ДПС уважава мандатността и иска българските институции да са стабилни, затова не настоява за избори на всяка цена. Контролът над институциите, според Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, не бива да зависи само от един орган. Според него - диалогът между правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и еколозите, които първи протестираха, е бил лъжовен.

Създало се е усещане за лобизъм при взимането на решения по отношение на реализирането на проекти за нови ски зони. По отношение на листите на ДПС за изборите Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в посочи, че критериите и изискванията за тях ще бъдат утвърдени до 14 март, а до 1 април ще бъдат готови номинациите на конкретните кандидати.

Председателят на ДПС посочи още, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е знаел, че ще му бъде отказан достъп до класифицираните материали и посочи, че министър-председателят го е накарал да изиска достъп до тях, за да даде достоверност на голямата си лъжа, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е поръчал атентат срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2779 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.03.14 | 09:48

11
предложението ти е добро, но ако действително има такъв контрол, ахмед доган, твоя милост и всички останали трябва да сте в затвора, а имотите ви да са конфискувани...

2013.03.14 | 09:48

10
СМЪРТ ЗА МАНГАЛИТЕ.ЛИНЧ
ПАТРИОТ

2013.03.14 | 09:48

9
ТОЗИ АНАДОЛСКИ КОЗЕЛ МОЖЕ ДА СЕ КОАЛИРА САМО СЪС ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ.ТЯХНАТА ЛЮБОВ НЕ Е ОТ ДНЕС. БЪЛГАРИ НЕКА НЕ ПОЗВОЛИМ ДА НИ ЯХНАТА ОТНОВО СТАНИШЕВ,ДОГАН, МЕСТАН И КУНЕВА И ДА НИ РАЗПРЕДЕЛЯТ ОТНОВО ПОРЦИИТЕ.
FES

2013.03.14 | 09:48

8
Г-н Лютви Ахмедов Местан , можеш само да мечтаеш за власт.Хващай пътя за Турция.

2013.03.14 | 09:48

7
Ало,Местане, това твоя лична позиция ли е или на Държавна сигурност? Съгласувано ли е с БСП ?С кукловодите от ДС?

2013.03.14 | 09:48

6
Интересно защо не прочетох контрол на СЪДЕБНАТА ВЛАСТ. Изглежда нещо Ви е страх,
donika50

2013.03.11 | 22:58

1
Всичките са първи за ясна политика,контрол на трите власти,прозрелели пак първи еди какво си.Защо всички партии ползват едни и същи клишета.Значи ли,че досега са нямали ясна политика как работят за хората?Току що чувам Сидеров,че имал три приоритети- референендум,за монополите-51%,мините,доходите на 4 място.Изглежда искрен, но да подпише договор ли с нас?

2013.03.14 | 09:48

5
ЕФЕНДИ МЕСТАН И ДРУГАРЯ ДМИТРИЕВИЧ СА ИСТИНСКИ ''Б Ъ Л Г А Р И'' И ГЛЕМИ РОДОЛЮБЦИ! БРАТЯ И ДРУГАРИ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!!

2013.03.14 | 09:48

4
ЕФЕНДИ МАСТИЯТА

2013.03.14 | 09:48

3
ЕФЕНДИ АЗ НЕ СЪМ ГРУБ НО ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ СТЯГАЙ СИ БАГАЖА И ИЛИ КЪМ ЗАТВОРА ИЛИ АНАДОЛА

2013.03.14 | 09:48

2
другаря дуган да не си е помислил че е забравен нали половината НИ РОДОПИ СА НЕГОВИ ЗАТВОРА НЕПОДБИРА ХОРА SOKOLE

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини