"Уволненият" Симеон Дянков трябва да докладва за финансовата стабилност

  • 01 март 2013 08:33

  • 898
  • 1
"Уволненият" Симеон Дянков трябва да докладва за финансовата стабилност
©

Министърът на финансите в оставка Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи трябва да информира депутатите за политиката на правителството за гарантиране на стабилни фискални показатели. Това се очаква да се случи по време на парламентарния контрол.

Дянков трябва да даде разяснения и за изплащането на държавната субсидия на Мюсюлманското вероизповедание. Депутатски въпроси и питания има и към други министри от кабинета в оставка.

Миналата седмица обаче парламентарен контрол не се състоя, след като нямаше кворум в пленарната зала. Тогава опозицията обвини управляващите, че нарочно бойкотират контрола. От опозиционните сили не изключват и днес до контрол да не се
стигне.

Последвайте канала на

Novini.bg
898 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.01 | 11:35

1
Какво има да докладва за финансова стабилност, като такава няма, резерва е на дъното и всичко е оглозгано от ГЕРБ! Но нали Тиквата, побърза да угоди на монополистите фермери и им даде пари от резерва, които първо трябваше да се разпределят за пенсии и здравни осигуровки!

Добави коментар

Водещи новини