Михаил Миков: ГЕРБ бламира парламентарния контрол

  • 22 февруари 2013 11:29

  • 1568
  • 7
Михаил Миков: ГЕРБ бламира парламентарния контрол
©

Парламентарната група на ГЕРБ бламира парламентарния контрол. Това каза на брифинг в парламента заместник-председателят на ПГ на Коалиция за България. По думите на депутата липсата на кворум е поредният удар върху институцията Народно събрание.

„Къде е онзи радетел на трудовата дисциплина Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, къде са ръководството на Народното събрание”, попита Миков.

Според него макар и в оставка, министрите и премиерът трябва да отговарят на въпросите, които интересуват най-вече хората. „Стотици са зададените въпроси – за далаверите на Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, снабдяването на болниците с лекарства, проблемите с електроразпределителните дружества”, добави Михаил Миков.

Последвайте канала на

1568 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.02.25 | 13:32

7
Искаше ви се да ви гледат прелестните физиономии по телевизора и да ви слушат красноречието - нали. Ама ядец! Каквото повикало - такова се обадило! Другари от БСП, вие не проваляхте ли съднателно заседания на парламента в последните дни? Я да си спомним. Защо вие да можете, а те не? Къде е разликата. Момчета, който е некоректен, няма право да упреква другиго в некоректност. ВТОРО: вие извадихте лумпените на улицата по поръчка на Атом Строй Експорт. Бъдете готови да получите адекватен отговор в същия дух! Май се насрахте от страх вчера, като чухте, че ще има протест на Позитано и взехте да пищите МВР да ви пази. А? Щом ще я караме така - ОК! Може лично да опитате вкуса на народната любов. Да ви е сладко. Вадете за всеки случай руски визи. Да има ако потрябва да се евакуирате спешно.
potrebitel

2013.02.22 | 19:44

6
Миков не е прав. Правителството е в оставка.Защо се правят на ударени.Народа да им слуша питанията,да се правят на големи загрижени депутати.Да извличат дивиденти.Хайде холан!
НА МАЙКА ТИ КОШМАРА

2013.02.22 | 17:52

5
Наглец!!!

2013.02.22 | 17:42

4
БОЙКО АКО СИ МЪЖ НАКАРАЙ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ИЗБОРИ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.САМО ТЪКА НАРОДА ЩЕ ПОВЯРВА В ТЕБ А И ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ПОБЕДИШ ОПОНЕНТИТЕ СИ ОТ БСП И ДПС ЗАЩОТО НЯМА ДА НАМЕРЯТ МЕСТА В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.
прочел

2013.02.22 | 17:33

3
А някой очаква ли мутро-партията на доносник БУДА и с негов помощник ЦЕЦО-КУМЕЦО да понесе с чест сгромолясването си от политическата сцена!

2013.02.22 | 17:32

2
1. Разпускане на Парламента - Незабавно. 2. Свикване на Велико Народно Събрание. 3. Намаляване на броя на Депутатите до 60. 4. Мажоритарно представени и избрани директно от градовете личности на принципа на Исландския модел не по малко от 30 човека в Парламента / по късно ще ви запознаем, как в Исландия са събрали и избрали кандидатите./ 5. Разледване и Съд за всички виновни, за така наречения Преход. В това число на всички партии и лидери на такива, участвали в Политиката на България през последните 24 години. 6.Отзоваване на Депутати и Персонална отговорност на всички, които ще участват в Парламента. 7. Максимална заплата за Депутат равна на средната за страната. Съкращаване на всички допълнителни разходи на всички депутати. Никаква охрана и служебни автомобили. Оттук нататък, Вие трябва да кажете дали одобрявате този списък, да го разпространите и допълните. Вие, решавате този път, дали ще направим България различна и по-добра!
бат Велко Сандокана

2013.02.22 | 17:10

1
Ооо,къде си бе поЙцай.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини