Сидеров: Словото на президента е най - популисткото, което съм чувал

  • 28 февруари 2013 12:07

  • 1356
  • 11
Сидеров: Словото на президента е най - популисткото, което съм чувал
©

"Словото на президента Росен Плевнелиев  беше връх на популизма и клишетата", смята лидерът на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа

„Президентът си противоречи.  Това е най-популисткото слово, което съм чувал в последните години”, коментира Сидеров.

„Партиите, освен „Атака“, отиват неподготвени на изборите. Няма политически идеи, има само купуване на гласове и подготвени черни каси за изборите. Аз моите идеи си ги нося в джоба – Нов път за България, където е казано какво преориентиране на икономиката трябва да има, какви доходи. Тук е връщането на ЕРП-та, банка за безлихвен кредит на малкия бизнес, преориентиране на България към развиващите се държави като Русия, Бразилия, Китай, Индия, стоеж на нова АЕЦ. Кой друг лидер може да си извади програмата от джоба?”, заяви Сидеров.

„Сега ще има суматоха кой да седне на министерските кресла, за да може да се краде пак от еврофондове и от каквото може – това е концепцията на наредилите се на пистата партии, с изключение на моя милост и партия „Атака”, коментира Сидеров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1356 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.03.01 | 23:54

11
За 23 години сме чували какво ли не от ГЕРБ по-големи лъжци и популисти няма

2013.03.01 | 23:53

8
23 /двадесет и три/ години ГЕРБ ?! Очевидно не сте от България . А г-н Сидеров се дразни /очевидно/ ,че Плевнелиев иска да грабне от него титлата - "Най голям популист".
АЗ

2013.03.01 | 23:54

10
Какато се видя "Твоя милост" и "партия атака" са различни неща = ти си сам! Което поставя под сериозно съмнение изпълнението на "програмата в джоба". Иначе Аз одобрявам тази програма и много хора я одобряват! Просто такива /неуравновесени/ хора нямат шансове за успех срещу частните монополи - в най добрия случай ще го дискредитират. Може и да го погинат ... НО! Това не означава, че НИЕ трябва да се оставим тези "търговски дружества" да ни ограбват всеки ден. Ех защо веднъж не случихме на лидер!

2013.03.01 | 23:54

9
Волен Сидеров е най-одобряваният от електората си партиен лидер. 92 % от патриотите у нас харесват лидера на АТАКА, сочи ново социологическо проучване на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ).

2013.03.01 | 05:26

1
да го духате всички фашисти от атака
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.03.01 | 23:53

7
И ТИ ДА ГО ДУХАШ ЧИФУТЧЕ :)
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.03.01 | 23:53

6
И ТИ ДА ГО ДУХАШ ЧИФУТЧЕ :)

2013.03.01 | 23:52

5
Безполезната администрация, която е в пъти повече на глава на населението в БГ,сравнение с развитите държави + малцинството естествено ще подкрепят досегашното управление, което източва джоба на обикновенния български гражданин. На тях не им трябват идеи и развитие на икономиката и махане на монополите - те са си добре и сега - социални помощи, големи тлъсти бонуси, имоти.... А какво остава за нас обикновените граждани? Протести и борба до край с престъпниците и крадците иначе ду.е да ни е яко... все по-зле ще става. Подкрепям изцяло ВОЛЕН СИДЕРОВ.

2013.03.01 | 23:52

4
Също да допълня - всички чуждестранни фирми, които ползват тук българските специалисти за без пари, плащат 10пъти отгоре за същите специалисти в други държави от Европа. Прав е Сидеров и колкото повече хора се вслушат в думите му, толкова по-добре.

2013.03.01 | 23:52

3
Абе приятел аз ,като съм от малцинството да не мислиш ,че ще подкрепя ДПС .Защо си мислиш ,че всички от малцинството са балами и не ги интересува развитието на държавата. Понеже съм само на 22 не знам ,как е било преди ,но чувам от по възрастните хора ,че по моя край е имало няколко работещи завода ,кравеферми,овцеферми,птицеферми ,земеделието е процъфтявало и хората са имали не само работа ,а и избор къде да работят .Сега знаеш ли ,какво има?Сега има едно голямо нищо .Мислиш ли ,че на мен ми е безразлично ,че с труда си не може да покрием разходите за ток,вода,храна и тн ,а какво остава да се поглезиш малко да изкараш жената на ресторант да и купиш някоя дрешка и да се почустваш човек. Ако тоя Волен Сидеров може да изпълни тия работи за,които говори от 1 месец с удоволствие бих гласувал за него ,нищо ,че омразата му към малцинството е голяма.Ако се проведат избори ,като предишните България е обречена на мизерия и глад за дълго,още от сега парите за гласовете са разпределени ще кихнат по 20 левчета на човек и са си завързали гащите .Народа е гладен ,изтормозен и вече започнал да става мазохист искаме реформи ,но ни е страх да сменим старите крадци да не дойдат нови ,които ще ни разкатаят майката . Понеже съм от село и в момента нямам възможност да пътувам да София да стачкувам призовавам можещите да стачкуват до дупка ,както направиха гърците ,те запалиха държавата и пак са по добре от нас ,а ние искаме с песни и гайди да ни чуят. Не слушайте старите крадци ,които ви омайват с нови песни трошете,палете,мажете до ,като не свалим и последният крадец от властта ,след това ще има бъдеще за нас и децата ни .
23 години Мутренско Робство стигат

2013.03.01 | 05:29

2
Не на нас тия. Видя се, че който и да е ще краде и ще обслужва чужди интереси, но не и български. Протестите НЕ СА за нови избори а ЗА Пълна смяна на конституцията и законите, които позволяват безотговорното безхаберие на нашите избранници. Всеки забравя предизборните си обещания и принципите си при първия милион подкуп. Веднъж вътре в парламента партията на Волен се разцепи според подкупите. Подмени се вота на гражданите. И няма инструмент против това. Продажбата на държавно имущшество и ресурси за без пари удря по джоба всеки българин. Затова след 40 годишен трудов стаж пенсионерът рови по кофите. Аз излизам навън докато не се променят законите в тази страна. Защото именно на тези закони се опират адвокати и съдии издаващи оправдателни присъди на отявлени убийци и крадци на милиони. Пак ще го правят, ако не се сменят законите. Тогава може би и ще призоват Моллов от Ню Йорк с интерпол които ограби половн България с Първа Частна Банка. Вижда се, че където се краде тротоарите са криви и пътищата изтърбушени. Животът е мизерен и това ни засяга пряко. Никакви избори при сегашните закони.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини