Първанов: Не съм кандидат за никакви листи

  • 27 февруари 2013 16:29

  • 1154
  • 1
Първанов: Не съм кандидат за никакви листи
©

Аз съм взел своето решение. Не съм кандидат за никакви листи. Благодаря на онези региони, които ме питаха с идеята за номинация, но ще участвам активно в кампанията. Това каза на заседание на НС на БСП Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, президент на България 2002 - 2010 г.

Според Първанов - са важни посланията, които партията дава чрез своите кандидати за управлението на страната.

Във връзка с документа за актуалната политическа обстановка в страната той каза, че звучи така, все едно не се е състоял този 17-дневен протест.

„Все едно, че съм го чел 1989 г. Може би е някаква грешка на машинописката, че за пръв път сме свидетели на толкова масови протести. Някой е забравил за драмата 1996 - 1997 г., която беше много по-голяма”, добави Първанов.

„Сега нещата започнаха с оставката на министър-председателя и правителството. Някой трябваше да излезе и да се опита да даде отговор на въпроса – знаем ли ние кои са инициаторите на протеста”, посочи Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

„Първият етап на протеста беше антимонополен, вторият беше анти-ГЕРБ. Сега протестът е антисистемен. Няма как най-голямата партия да не си даде отговор на въпроса докъде може да стигне протестът. Трябва да дадем отговори на икономическите и енергийните въпроси, защото най-лошият сценарий е насрочваме изборите и протестите продължават и се разрастват до деня на изборите. Очаквах да видя анализ, прогноза за това накъде в резултат на протеста отива негативният вот”, заяви Първанов.

„Ако допреди две седмици можехме да разчитаме, че немалка част може да се оттласне в посока към лявото пространство, днес изразявам съмнение в това. Нашият отговор трябва да бъде много силна гражданска квота. Не толкова експеримент с включване на хората от протестите – те са лицата на радикалната промяна. Трябва да намерим онези граждани, професионалисти, експерти, както 2001 г.”, каза още Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

1154 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.28 | 12:01

1
Брей ,лоша тая Станишка не бута грам фандък на Агентчето. То бива омраза ,ама тия двамата са като същински сицилианци.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини