Михалевски: Трябва да знаем истинското финансово състояние на страната

  • 27 февруари 2013 08:17

  • 1269
  • 1
Михалевски: Трябва да знаем истинското финансово състояние на страната
©

Единствено легитимно правителство, избрано след избори, може да реши дълбоките проблеми в страната. Това обяви пред БНТ Димчо Михалевски, депутат от Коалиция за България.

Според него, има възможност до края на седмицата да бъдат приети определени решения, които да въоръжат новото правителство с необходимите инструменти за решаване на най-наболелите проблеми в обществото, сред които са високите сметки за ток.

По думите му, колко ще бъде шарен новият парламент - това ще реши българският народ. Аз не се страхувам от такъв НС. Важно е той да съумее да удовлетвори нуждите на гражданите, допълни той.

БСП няма да има никакво отношение по формиране на служебния кабинет. Това е изцяло отговорност на държавния глава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Днес обаче ние ще дадем пакет от мерки. Сред тях е искане да се осветли реалното финансово състояние на страната. Това, което вчера Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи изнесе като данни, нас ни смути, заключи той.

Последвайте канала на

1269 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
axa

2013.02.27 | 09:16

1
Михалевски: Трябва да знаем истинското финансово състояние на страната- slusaite naroda toi ste vi kaje kakvo e finansovoto mu sastoyanie-a ne da mi govorete 4e zadminavame germancite

Добави коментар

Водещи новини