Жорж Ганчев: Плевнелиев трябва да застане зад народна

  • 24 февруари 2013 16:35

  • 1952
  • 4
Жорж Ганчев: Плевнелиев трябва да застане зад народна
©

Ако Плевнелиев се поддаде на политически натиск, той ще приключи в очите на народа, коментира в извънредното студио на TV7 Жорж Ганчев.

Хаосът е много опасен за държавата, коментира той. По неговите думи, най-голямата корупция у нас е във връзка със Закона за обществените поръчки.

Национално патриотично движение, представлявано от Жорж Ганчев, предлага за служебен премиер проф. Димитър Иванов, който е съветник на редица банки в Лондон от 1989 г. и е преподавател в Лондонския университет. По думите на Ганчев, проф. Иванов е потвърдил, че би приел поста, ако той му бъде предложен. Това е упоменато в писмо до президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Да бъдеш полезен на отечеството си е морално задължение на всеки един от нас, посочи емблематичният политик на прехода.

Хората имат право, коментира относно протестите Ганчев. Той е на мнение, че е време голяма част от политическия елит да напусне Парламента. Президентът трябва да се обърне към БАН за експерти, които да влязат в служебния кабинет, смята още Жорж Ганчев. Трябва пяната да бъде спряна, заяви твърдо той.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябва да застане зад народа, независимо от коя партия е бил издигнат. Ако Плевнелиев се поддаде на политически натиск, той "ще приключи в очите на народа".



Жорж Ганчев приветства избора на новия патриарх. Бог му прати този шанс в името на България.

Последвайте канала на

1952 4

Коментари 4

Добави коментар
Едно

2013.03.01 | 18:14

4
Може би искате да кажете ''зад народа '',поправете си заглавието !

2013.03.01 | 18:14

3
Жоржи, ти си клоун! До такава степен ли стигна, че да се снимаш в реклама ма магазин партньор на австрийския мобилен оператор??? Мълчи там и не се занимавай с народа, защото ти в момента си едно НИЩО!!!
цвети

2013.03.01 | 18:14

2
Ако иска да застава, сам ще си вкара автогол Росен, ако не застане зад хората.
ah

2013.02.25 | 00:19

1
Абе как да застане, като той си е чст от тази клика, Жорж, Жорж. По добре ти да ни беше президент.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини