Парламентът с извънредно заседание във вторник

  • 22 февруари 2013 19:27

  • 1325
  • 4
Парламентът с извънредно заседание във вторник
©

Парламентът ще заседава извънредно във вторник.

В оставащите дни до разпускането на Народното събрание ще бъдат разгледани спешни промени в Закона за енергетиката, в Закона за енергийната ефективност и в Закона за чужденците.

Това е било решено тази вечер на Председателски съвет на парламента. Информацията беше съобщена от председателя на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев. Той съобщи, че в дневния ред на парламента ще влезе и решението във връзка с първия демократичен референдум за развитието на ядрената енергетика и АЕЦ "Белене", предаде БТА. Надявам се, че не на извънредното заседание, но в сряда тази точка ще може да влезе в дневния ред, посочи той.

Велчев съобщи, че в оставащите дни от работата на НС ще бъде разгледан и мораториум на строителството по морските плажове. По думите му, за два - три месеца, колкото е дейността на служебното правителство, може да има такъв мораториум.

Последвайте канала на

1325 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бай Иван

2013.02.23 | 11:39

4
Народа не разбира от добро и от храна братя...още Ленин го е открил и затова досега комунизма е в България и в Русия...народа разбира само от глад и от пръчка, а не от свобода и за жалост е така и аз не искам да е така, но е така...за това само БСП и контрол навсякъде, а другото каквото си дойде...гласувайте за БСП и си трайкайте
Бай Иван

2013.02.23 | 11:38

3
Сега оставяме парламента да си работи...забрана за паркиране там...забрана за протести пред него и нека има мир...ето свободията до какво доведе...протест ли??? Бой и милиция и няма ни гък ни мък и държавата ще цъфти...затова пак ще сме на изборите май месец и тази държава само ние ще оправим...на прост народ пръчка му трябва, а не свобода...само бсп
rossen4i4o

2013.02.23 | 08:41

2
ванка гризкаи си моркова щом това те прави личност , 50 години нося тоягите и още се гадувм от дуновни изроди
оби

2013.02.23 | 08:41

1
...малко са те били байно щом се надаш на БСП...или итеб като тях те е ударил спина(спорад другаря Кутев)...

Добави коментар

Водещи новини