Борисов научил преди 15 - тина дни поръчителя на атентата срещу него

  • 21 февруари 2013 14:50

  • 2443
  • 2
Борисов научил преди 15 - тина дни поръчителя на атентата срещу него
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г научил преди 15-ина дни от новия началник на разузнаването за подготвения атентат срещу него.

"Той ме запозна с документ, който съдържа информация за заплахите, отправени към мен. По времето, когато сигналът е получен в разузнаването, към Националната служба за охрана (НСО) е предаден сигнал, че има заплахи, но на НСО не е предоставена втората част от информацията, където става въпрос за поръчители. Едва преди 15 дни, успях да се запозная с тази част на материала, и сега я огласих, защото правителството вече е в оставка. Затова не случайно, предложих на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, да отиде лично да го прочете, и да се запознае със съдържанието на информацията", каза Борисов пред журналисти.

По-рано днес от парламентарната трибуна премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г предложи в оставащите дни от работата на това Народно събрание, да бъде съставена комисия, която да проучи информацията, предотавена от партньорска служба, за подготвян атентат срещу Борисов преди години.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2443 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.27 | 14:06

2
ПОСТЪПИ КАТО МУТРА СТАНА ГОРЕЩО И ХОП ИЗБЯГА

2013.02.27 | 14:05

1
Стига глупости Тикво, вече никой не ти се връзва на лъжите. Докара народа до просешка тояга мръсник нагъл.Тая ли простотия успяхте да измислите със Цецо Шестака По-добре се разкарай завинаги ,защото ни писна от теб и от крадливата ви пасмина боклуци

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини