Проф. Михаил Константинов: С протести не може да се постигне всичко

  • 21 февруари 2013 14:39

  • 1599
  • 3
Проф. Михаил Константинов: С протести не може да се постигне всичко
©

Хората не трябва да си мислят, че с протести могат да постигнат всичко. Това заяви пред БНТ проф. Михаил Константинов.

По думите му, служебният кабинет е с отганичени правомощия и основната му задача е да произведе избори. Ако някой очаква радикални решения от него, това няма как да стане. Народът трябва да търси това при следващото правителство, обясни той.

Според проф. Константинов, протестите няма да стихнат. Нека хората си протестират, но не трябва да мислят, че с протести може да се постигне всичко, въпреки че имаха успех - "гътнаха едно правителство два месеца преди края на мандата му", заключи той.

Последвайте канала на

1599 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
052

2013.02.22 | 18:44

1
Проф. Михаил Константинов: С протести не може да се постигне всичко => Ти от къде знаеш пробвал ли си ? Написаното в книгите и реалният живот ако знаеш колко се различават ? Излез от тв студията и се поразходи сред нас обикновените хора чуй нашият глас нашето мнение после коментирай !
ПРОТЕСТИРАЩ ОТ УЛИЦАТА

2013.02.22 | 18:45

2
Напротив точно протестите ще променят нещата но умните протести не просто празното викане.Стига са ни казвали какво не може , нещата могат да се променят и зависят от нас стига да го искаме много и да действаме а не само да си приказваме.Нека хората бъдат наясно какво искат и да са с ясната представа как да стане като ходят по протестите.А за да се променят нещата коренно трябват следните 5 точки. 5-ТЕ ТОЧКИ НА ПРОТЕСТИРАЩИЯ 1.СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА 2.МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА 3.НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ 240 НА 120 4.ОГРАНИЧЕНИЕ ДО 2 МАНДАТА НА ДЕПУТАТ 5.ПРЯКО ИЗБИРАНЕ ОТ НАРОДА НА СЪДЕБНА ВЛАСТ. Това е началото което можем да положим за бъдещите си искания които да бъдат по подробни и в различни сфери като заплати,цени,концесии,справедливост и нормален живот.
Бърдоквата

2013.02.23 | 22:07

3
Човекът е прав, ама кой да ти чуе. Как едно служебно правителство ще намали цената на тока, ще притесни монополите и т.н. и т.н. Никак, защото трябват промени в сегашните закони, а те се правят от парламент, който ще го няма. И още нещо. Честито на пенсионерите. те няма да видят и чинималното увеличение на пенсиите им, защото този, който им го беше обещал вече го няма. И още много други изненади ще има за тези, които слушат Станишев ка гъгне задачи за служебното правителство, въпреки че му е ясно, че то не може да направи нищо по тях.

Добави коментар

Водещи новини