Волен Сидеров: Оставката е част от цирка

  • 21 февруари 2013 09:07

  • 1569
  • 3
Волен Сидеров: Оставката е част от цирка
©

Оставката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е чат от играта, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа по ТВ7.

Според него исканията за безпартийна система не са нови, такова нещо е имало през 1934 г. Тогава страната е била икономически добре и кметовете са били назначавани, а не избирани с цигански гласове.

 В предаването участваше и Георги Марков. Бившият конституционен съдия заяви: B България не може да има радикална промяна. Защото не може да се свика Велико народно събрание. Според него ще има избори до дупка. Според него не може да има безпартийна система, защото такава е конституцията. Съчувствам на Бойко, той е изнесе на гърба си цялата си партия. Според Марков следващата правителство ще бъде излъчено от трипартийна коалиция. Едно време Тодор Живков казваше приземяване, сега трябва изтрезняване.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1569 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
totti

2013.03.24 | 20:36

3
Подкрепата за АТАКА само през последните два дни е набъбнала 3 пъти, сочи социологическо изследване на МБМД, резултатите, от което съобщи социологът Мира Радева пред БНР. Проучването е направено в столицата и в големите градове, като особено бърз ръст бележи подкрепата за АТАКА в София, отбеляза още Мира Радева.Все повече хора започнаха да разбират че само Волен Сидеров е алтернатива. Само Волен се бори срещу колониалната схема в която сме вкарани, срещу циганизацията,турцизацията,ислямизацията и превръщането на Родината ни във педерастка държава.Само Волен се противопоставя открито на американо-ционистите и неоосманската политика на дивашката държава от третия свят Турция.Хората оценяват това и подкрепата за АТАКА се увеличава със всеки изминал ден.Треперете българофоби, грабители, продажници, национални предатели и еничари, АТАКА е по силна от всякога и вашето време изтича, ще си платите за всички страдания които причинихте на българския народ.
az

2013.03.14 | 11:23

1
ууууууууууу продажници каква фурнаджииска лопата сте и вий сте предатели юдаисти съюзихте се с врага вън
ionstorm

2013.03.24 | 20:36

2
С кого се съюзиха бе галфон? В момента АТАКА са сами и по-силни от всякога. Хвани си телевизора и както е включен на босфорТВ си го нахлупи вместо глава.

Добави коментар

Водещи новини