Депутат от ГЕРБ: БСП яхнаха протестите

  • 20 февруари 2013 20:14

  • 1398
  • 5
Депутат от ГЕРБ: БСП яхнаха протестите
© Булфото

Оставката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше изключителен държавнически ход.

Това заяви пред камерите на TV7 Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, депутат от ГЕРБ. Не може да се прави аналог с времето на Жан Виденов. Президентът ще се справи с назначаването на служебен кабинет и ще покажем на БСП, че ГЕРБ нямат нищо общо с организирането на изборите. Ние подкрепяхме протестиращите хора, но не казахме нищо, за да не политизираме протестите. Точно обратно направиха от опозицията. БСП яхна протеста и се справи доста добре, категорична беше Караянчева.

На друго мнение беше Димитър Горов от БСП. Това е оставка под натиск. Вчера премиерът каза, че няма да подава оставка, но днес го направи. В цялата работа бяха вкарани няколко сценария-лъжата, че тока ще падне; лъжата, че ще бъде отнет лиценза на ЧЕЗ. Хората не повярваха и Борисов беше принуден да се оттегли, обяви Горов. Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и правителството водиха много рестрективна политика. Не може един човек да взима 300 лева заплата, а сметките да са му 600 лева. Най-важната роля в момента е на президента. Това е единствената работеща институция, категоричен беше той. Трябва да се сформира веднага служебно правителство. То трябва да поеме отговорност, че изборите ще бъдат честни и прозрачни.

Камен Костадинов от ДПС, беше на мнение, че трябва максимално бързо да се проведат избори. Фактът, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г напусна управлението ни дава шанс да се развиваме нормално. ДПС има самочувствието, че сме експертна партия и имаме много специалисти, които могат да се справят с положението. Новото правителство трябва да е с мащабна политическа подкрепа и не толкова на партиите, колкото на експертите. Хората протестират, защото нямат средства да покрият елементарните си нужди, категоричен беше Костадинов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1398 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
СТ.КАРАГИОЗОВ

2013.02.21 | 05:23

4
В НАРОДНОТО НИ СЪБРАНИЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСНЕМ САМО ХОРА И ПАРТИИ КОИТО НЕ СА БИЛИ НА ВЛАСТ; КОИТО НЕ СА КОЛОНИАЛНИ ПОДЛОГИ; КОИТО НЕ СА НАНЕСЛИ УЩЪРБ НА ДЪРЖАВАТА НИ! /ЗАТВАРЯНЕТО НА 4те РЕАКТОРА С ПОДПИСА И ИНИЦИАТИВАТА НА КУНЕВА/. ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПРОДЪЛЖИМ ДОКАТО ПРЕМАХНЕМ ИНСТРУМЕНТИТЕ НА НАШИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ ЗА НАШЕТО ДУХОВНО И ИКОНОМИЧЕСКО ОГРАБВАНЕ И УНИЩОЖЕНИЕ!!! А, ИМЕННО:ПОТОСМУКАЧИТЕ И КРЪВОПИЙЦИТЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ, ЕРП, ВИК; ЧУЖДИТЕ ТЕЛЕФОННИ КОМПАНИИ; ДА ПРЕКРАТИМ КОНЦЕСИИТЕ ЗА ЗЛАТО, ЦЕННИ И РЕДКИ МЕТАЛИ, МИНЕРАЛНА ВОДА!! ДОТУК СА ОКОЛО 29 МИЛИАРДА ЕВРО ОГРАБВАНИ ЕЖЕГОДНО ОТ НАС!!!!! ДА ЗАПАЗИМ НЕПОКЪТНАТ, ЧИСТ И СВЯТ СВЕЩЕННИЯТ НИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ!! ОТ ФАКТОЦЕНТРИЧНО/ПРОФАНСКО, ФАЛШИВО/ОБРАЗОВАНИЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ЗАКОНОЦЕНТРИЧНО, ИСТИННО УЧЕНЕ И НАУКА!! ПЪЛЕН, ПРОЗРАЧЕН КОНТРОЛ НАД ИНФОРМАЦИОННИТЕ И ПАРИЧНИ ПОТОЦИ! ДА СЕ ПОСТАВЯТ НА МЕСТОТО ИМ ОФШОРНИТЕ НИ ОЛИГАРСИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ БАРОНИ/КОИТО НИ ЗАЛИВАТ С ГМО КАНЦЕРОГЕННИ ОТРОВИ! /!!

2013.02.21 | 05:24

5
Аз пък казвам че народното събрание трябва да стане велико и да се смени модела за управление.Нека политиците се избират с мажоритарен вот и нека наистина да влязат в управлението само хора които не са били на власт и не са корумпирани.Няма ме нужда от партии които да докарват държавата до колапс.

2013.02.21 | 05:23

3
"ДПС има самочувствието, че сме експертна партия и имаме много специалисти, които могат да се справят с положението. " На тоя и 3/5/8 не му харесва вече. Тези турци са наистина нахални! Искат цялата власт, стига да има предатели да му я дадат. Свършват им крадените пари, изгладнямат и пак гледат към властта.
pppppp

2013.02.21 | 01:44

2
Хайде сега да учите турски,стига с този булгаристански...е това ни чака от ДПС,господин КОСТАДИНОВ....
djioc;sd,;lc,muhlhykb

2013.02.21 | 01:40

1
Също като кукувичката. Пък и скопените магарета все на ниски магарици скачат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини