Депутат от БСП: Отдавна се готвим за предсрочни избори

  • 20 февруари 2013 17:09

  • 1207
  • 1
Депутат от БСП: Отдавна се готвим за предсрочни избори
©

БСП отдавна се готви за парламентарните избори, ние никога не сме изключвали възможността за предсрочното им провеждане.

Това заяви в Ямбол депутатът от Коалиция за България Атанас Мерджанов, цитиран от БТА. Според него най-вероятно е изборите да се проведат в края на април, което означава, че периодът за подготовката им ще бъде кратък. В най-близко време в основните партийни организации ще започне номинирането на кандидатите за народни представители, съобразено с промените в устава на партията, допълни Мерджанов.

Като политическа репресия депутатът от Коалиция за България определи решението на общинския съвет в Ямбол да отнеме помещенията, заемани от областния и от общинския съвет на БСП и преместването им в друга сграда в края на града. През последните 20 години общината не си е позволявала подобни действия спрямо парламентарно представена политическа сила и ако не се постигне компромис, партийното ръководство ще се обърне към Административния съд, посочи Мерджанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1207 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kolombo

2013.02.20 | 23:48

1
Сигуртни ли сте Г-да че сте добре подготвени? Кога успяхте да смените бездействито от предишното ви участие във власта, от борбата ви с/у монополите и престъпноста , и ефективната ви съдебна с/ма ... с сегашната ви наглост че сте се променили и сте се загрижили за народа. Аз, не ви се връзвам!

Добави коментар

Водещи новини