ВМРО: Кабинетът да подаде оставка

  • 19 февруари 2013 13:45

  • 1680
  • 6
ВМРО: Кабинетът да подаде оставка
©

Правителството на ГЕРБ трябва да подаде оставка и на негово място да бъде назначен служебен кабинет от експерти, заявиха от ВМРО.

Според лидера на движението Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, трябва да се потърси съдебна отговорност на всички министри, допуснали приватизационни и концесионни сделки с дружествата при неизгодни за България условия.

По думите на Каракачанов протестите са отражение освен на високите сметки за ток, и на пробуждането на гражданското общество в страната.

Според лидера на ВМРО
безработицата и ниските доходи на хората са причина за случващото се по улиците, а оставката на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е закъснял ход от страна на ГЕРБ.

Каракачанов заяви, че ако се създаде експертно правителство, то трябва да вземе незабавни мерки за съживяване на българската икономика, повишаване на доходите, разбиване на монополните структури, както и мерки за преодоляване на демографската криза и етническата престъпност.

Последвайте канала на

1680 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.02.21 | 10:11

6
БРАВО НА КРАСИ.САМО ВОЛЕН И КРАСИ.СМЪРТ ЗА МАФИЯТА И МАНГАЛИТЕ
Batpetio

2013.02.20 | 05:44

5
Абе ти от къде изпълзя...кога започна да разбираш,от енергетика.Аман от спецове...ааааа и ти беше на софрата преди години...яде от трапезата,но после беше на диета.И сега изгледи за софрааааа..да не ти преседне..
ant-Buda

2013.02.20 | 05:44

4
За съжаление, след кошмарната "Виденова зима" сега до главите ни дойде "Бойковата зима"... След Виденов и бедността по негово време, Борисов ще остане като вторият български премиер в най-новата ни история при когото народът продължава от ден на ден да затъва в немотия! Благодарим ти, г-н Премиер, но е време да си ходиш! Доста популизъм и празни приказки! Кое от обещанията си изпълнихте до край????

2013.02.20 | 05:43

2
Платените червени коментаторчета вън! Аман от манипулации и яхване на народното недоволство за користни властови цели!Прозира организирано предизвикване на хаос и безредици и ни е ясно кой стои зад това! Каракачаноооооов- за съжаление и ти се оказа поредния червен бушон , но от теб кой ли го е еня
edin ot mnogoto

2013.02.20 | 05:44

3
Нагледал съм се на експертни правителства чак от Беров насам; Костов; виденов ;велчев и др.По-голяма щуротия от това здраве му кажи.Не се вкарвай в един филм червените щото това ще ти изеграе лоша шега.
радо

2013.02.20 | 05:43

1
и ти ли червен гъз стана?

Добави коментар

Водещи новини