Менда Стоянова нападна Дянков: Имаше проблем с диалога

  • 19 февруари 2013 10:28

  • 2574
  • 5
Менда Стоянова нападна Дянков: Имаше проблем с диалога
©

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи направил важни неща като финансов министър, но той имаше проблеми с комуникацията. Това заяви пред ТВ7 зам.-председателят на Народното събрание Менда Стоянова.

През последните дни тя провокира интереса на медиите и обществото, тъй като Бойко Борисов я похвали, че става за премиер. Шефката на бюджетната комисия в парламента призна, че е останала изненадана от думите на министър-председателя, който я посочи като евентуален премиер. Това е добра оценка за мен, но човек трябва да прецени къде и какво го очаква на даден пост и докъде му се простират възможностите и компетентността, за да не стигне до момент на некомпетентност. Може би го имам този общ поглед върху нещата, за да се изкаже така премиерът, коментира Стоянова.

Стоянова е убедена, че оставка четири месеца преди края на мандата не е добър знак. Тя одобрява работата на Дянков като финансист - за да се развива България, трябва да има финансова стабилност, ясна данъчна политика. По тези неща в макрорамката той си свършел работата. Депутатката предположи, че оттеглянето му вероятно се дължи на неуспехите му като вицепремиер.

Дянков не успя да води добър диалог със синдикатите и работодателите. Не успя да не бъде в синхрон с неправителствените организации. Дянков имаше проблем в тази комуникация, коментира тя.

Що се отнася до искането на опозицията, в лицето на ДПС и БСП, за оставка на кабинета, Стоянова заяви, че оставка на кабинета в момента и много лош сценарий. Четири месеца преди изборите не е прагматично решение. В кризата постигнахме много неща и сега е редно това да се запази и развие. Всеки българин трябва да си даде сметка какво да очаква. Надявам се нещата да се решат с разумен подход и диалог, каза още тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
2574 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.02.20 | 16:35

5
МЕНДА,ДЯНКОВ,ЦЕЦО МЕЗОНЕТА БОЙКО ТУПАНА--ВСИЧКИТЕ В ЗАТВОРА...ЗАДАВА СЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

2013.02.20 | 16:35

4
Задава се 4-ти километър за теб,никаква гражданска война не се задава.

2013.02.19 | 21:23

3
постигнахме много неща и сега е редно това да се запази и развие.кое по точно,обедняването,краденето.давайте последните 4-ри месеца, като за последно, и прикривайте следите.наглеци. б.б. да спре да взима по 30ст. от всеки продаден литър гориво,да не си ги слага в джоба.ама спирам защото сития на гладният не вярва.
анонимен

2013.02.19 | 21:23

2
Тая лелка да не се обажда, защото тя като шеф на бюджетната комисия е еднакво виновна с Дянков за орязване на разходите за здравеопазване, образование, пенсиии, майчински и детски за сметка на раздутите разходи за издръжка на държавните служители и държавната администрация.Тежко на българския народ ако Менда-Геноцида стане Премиер!
ultra

2013.02.19 | 21:04

1
kur za vsichki

Добави коментар

Водещи новини