СДС: Оставката на Дянков е положителен знак

  • 18 февруари 2013 12:09

  • 1786
  • 5
СДС: Оставката на Дянков е положителен знак
©

„Лекцията“ за поддържане на строга финансова дисциплина, изнасяна през последните години от министър Дянков е впечатляваща за икономически анализатори, но задушаваща българския бизнес. Това се казва в позицията на СДС за оставката на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, изпратена до медиите.

В момент, в който справедливи протести изваждат хората на улиците във всички градове, подобна промяна в състава на кабинета е наложителна и правилна.

Смяната на финансовия министър е положителен знак, но той трябва да бъде последван от категорични мерки и търсене на отговорност на всички виновни за състоянието на икономиката ни, забавените реформи, кражбите и злоупотребите в енергетиката, създаването и поддържането на монополите, се казва още в становището на партията.

Последвайте канала на

1786 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
:)))))))))))))))))

2013.02.18 | 22:58

4
Нещата са толкова зле че само ако някой застреля Тиквата тогава ще пишем като добър знак всичко останало е просто PR !

2013.02.18 | 22:58

3
Тъпанарино, голям бабаит се пишеш, но пръв ще се насереш, ако загълмят автоматите! Не пипай червения бутан говесдо нещастно, защото лошо ти се пише! Загърми ли се маса народ ще отиде, а ти ще се скриеш в кенефа на баба си да гуша в лайна, каквото в същност си!

2013.02.18 | 23:22

5
Ами да потърсим отговорност за състоянието на икономиката. Хайде! Защо нямаме износ? Кой ликвидира селското стопанство? А? Кой разпродаде зържавата за 1/20 от цената? Кой измисли работническо - менажерската приватизация, след която заводи се режеха на скрап и се продаваха, само и само да не произвеждат? Защо от износител на домати се превълнахме във вносител от Македония и Турция? Кой измисли понатието "ликвидационен съвет". Кого и кога ликвидираха тези "съвети"? Я да си спомним. Кой разби военната промишленост? Кой разби разузнаването, че сега да не се знае кой какво ни готви и месеци да не могат да разберат, чия е главата на терориста от Бургас. Къде е БГА Балкан? За колко се продаде Булбанк? На кого? От кого? Кой се ангажира с високи цени на тока от Марица, а сега се прави на госпожица в бяло? Не беше ли това Командира? Я да си наляга парцалите, да не се обажда и да целува ръка, ако успее да влезе в парламента. Не му ли е ясно, че не бива да получава повече власт и каквото е награбил - това е! Че може и присъди да има. Ако БСП не вземе властта - те да си дружки. Така че: сус! Престъпници! Смърт за вас!
Чудото

2013.02.18 | 15:08

2
Що е това СДС и има ли почва у нас?Някой знае ли кой го представлява?Защо някои хора все още чакат от умрял писмо?

2013.02.18 | 15:07

1
По отношение на СДС: те колко членове имат в момента? Дали са 1,000? Съмнително.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини