БСП: Правителството да подаде оставка днес (обновена)

  • 18 февруари 2013 07:56

  • 6670
  • 41
БСП: Правителството да подаде оставка днес (обновена)
© gettyimages

Правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да подаде оставка днес, каза депутатът от БСП Петър Курумбашев по Би ти ви

Според него президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да назначи служебно правителството и едни предсрочни избори в края на април – началото май, когато е успешно. Кабинетът не се готви да проведе честни избори, допълни законодателят, заради това предсрочният вот е добър изход от ситуацията. Той също посочи, че персоналните промени в правителството няма да решат проблема.

По-рано участникът в протестите вчера Иван Иванов каза, че дава 7 седмица срок на правителството да вземе мерки, или подаде оставка. 

Представител от на Движението България за гражданите определиха вчерашните протести като гладни бунтове, става дума за социални бунтове властта трябва да се върне на народа, за да се прекъсне корупцията. Хората наказаха, това правителство трябва да си отиде. Личната харизма на премиера се пропука, каза Сергей Петков.

Участничката в протеста Даниела Пеловска, която по-рано бе гост в студиото извика: Защо когато Меглена Кунева бе еврокомисар за защитата на потребителите не ни защити, а сега излиза на улицата.

В предавевето от страна на ГЕРБ нямаше предстанивел и бе изпратена Теменужка Петрова от Държавната  агенция за финансов надзор. Тя посочи, че в ЧЕЗ  има нарушения при обществените поръчки. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6670 41

Коментари 41

Добави коментар
....

2013.02.18 | 23:37

38
Алтернативата е отново ГЕРБ,колкото и да не са идеални,колкото и грешки да правят,но най-важното е,че откакто дойдоха се смени цялата посока и това крайно притеснява останалата крадлива сган,тоест всички други алтернативи.От нас зависи дали ще се върнем на стария път със старите крадци,които до болка мразим или ще продължим по новия с всичките му трудности.

2013.02.19 | 12:26

41
Точно така! Прав си!
с"любов към БУДА"

2013.02.18 | 23:17

29
Симеон Дянков си отиде! БУДА го даде курбан за да се спаси! Няма връщане назад. ГЕРБ са вече история, а нейното колело се върти само напред! Вместо брутално да злобеете прочетете новите платформи на БСП ! Това ще им даде властта!!!!

2013.02.18 | 23:46

40
Какво значение има какво пише в платформата на БСП. Ти нас за какви ни имаш? Да не би да изпълнят нещо от нея. Техните платформи ге виждаме в действие 20 години. Виждаме къде е държавата. Знаем кой я управляваше - явно и задкулисно. Така че ти си чети платформите, а ние ще вземем да си спомним кой докара енергийните дружества, кой направи кредитните милионери, кой разори банките и обра на хората спестяванията - в изпълнение на програмата им. Това им е програмата. Пък ти си чети каквото ти е кеф!
читател

2013.02.18 | 23:15

20
Аз платформата на БКП-БСП,я чета откакто се помня ,то бе социализъм,развит социализъм,комунизъм,после фараони ,пирамиди,приватизация,ЕРП-та ,теманета ,СДС ДПС,ЦАРЯ,докога ?Както е тръгнало пак се гласите да прекарате народа,но този път без мен тъпи комунисти,останете си с бабичките,циганитеи турците и си стройте тъпата държава ТЮРКБУЛГАРЦИГАНИСТАН!
Rusenec

2013.02.18 | 23:38

39
Оставка на будиста и цялата пасмина покрай него и търсене на отговорност от всички за пълната липса на реформи от началото на мандата на герберастите, но най-вече на вихрещата се контрабанда по българските граници ощетила бюджета с милиарди! Друго решение за Родината ни няма.
ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА

2013.02.18 | 23:15

21
ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА - ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА -

2013.02.18 | 23:36

37
"ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА " казваш. Ами да - да идваме ние с турците на власт, че изхарчихме каквото ограбихме! Искаме властта за да крадем пак! 20 години ви крадем и пак ще продължим! Ама трябва да сме на власт. За това "ГЕРБ - ОСТАВКА - ВЕДНАГА ". Така ли бе юнак? Добре, но и "СДС - БСП - ДПС" дранголник ВЕДНАГА! За ограбената държава, за разрушените заводи, за запустелите ниви, за ограбените спестявания, за кредитните милионери, за децата, изгонени в чужбина и за поруганото доверие. Господа, другари и ефендилер, не власт - затвор за вас, презрение и храчка в лицето!
стига

2013.02.18 | 23:20

36
СТИГА МОНОПОЛ ГЕРБА Е СОПОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДПС

2013.02.18 | 23:20

35
Тивата Буда и гейската му партийка ГЕРБ са пътници. Ако не тази седмица то съсъ сигурност на 7-ми юли.

2013.02.18 | 23:20

34
Точа ножа!Ако даде оставка колям агне и ще дам банкет!Ако не,запасвам ножа и отивам на протест!

2013.02.18 | 23:19

33
бе съм виждал по-нагло същество от комунистическото говедо. Петър Курумбашев нямаше ли незаконна порно телевизия и не снимаше ли порно? какво стана с разследването?

2013.02.18 | 23:19

32
Ало, сайта, много у лево сте отишли! Що им давате думата на комунетата? Защото ви плащат, гладни въшки такива! Те много ли подаваха оставки? Млатеха простестиращите наред (направиха и Волен компот-сурат), нъл тъй? А сега - ЧЕСТНИ ИЗБОРИ - демек спечелени от тях. Само тогава са честни! Иначе не са. Толкова им се управлява (краде) на червенушките, та две не виждат.
Иво

2013.02.18 | 23:18

31
Едно нещо не мога да разбера, ако кажа че ГЕРБ свършиха доста повече работа от предишните ще получа минуси, в същото време псувате бесепарите, а се задават избори на които по всяка вероятност ще се върнат те на власт. Ами получава се нещо като параграф 22. Не е ли по добре Герб под натиск да се научат да изпиват по-добре нещата и пак те да управляват като се подбутват от народа или да върнем старите курви дето ще ни разкатаят за 2-3 години здравенцето, избора оставям на вас

Добави коментар

Водещи новини