Местан: ДПС Пазарджик трябва да постигне още по-висок резултат на предстоящите избори

  • 16 февруари 2013 13:05

  • 1955
  • 3
Местан: ДПС Пазарджик трябва да постигне още по-висок резултат на предстоящите избори
©

"На изборите през 2009 г. ДПС в Пазарджик регистрира най-висок ръст на получените гласове, в сравнение с всички предходни избори, като увеличението на гласовете е близо три пъти.

Задачата пред областното ръководство и разширения актив е не просто да задържат този резултат, а да постигнат още по-висок". Това каза председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в във Велинград на среща с областното ръководство и разширения актив на партията, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

На срещата Лютви Местан обясни, че област Пазарджик има все още неразгърнат потенциал и иска на следващите парламентарни избори ДПС да спечели три мандата и дори нещо повече - „високите резултати от следващите парламентарни избори да се повторят и на бъдещите местни избори, за да се затвърдят основите на организацията”.

В пазарджишката организация се усеща особен заряд и силна мотивация и поради факта, че в този район на избирателите на ДПС не е необходимо да се обяснява какво се има предвид, когато ДПС издига като основен лозунг призива за категорично възстановяване на демокрацията.

Обиколката в област Пазарджик включи с.Пашови, с.Света Петка, Сърница и Велинград, където вчера се проведе заседанието с разширения актив на партията, на което присъстваха председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, заместник- председателите Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Рушен Риза, Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,, депутатите от Пазарджишки многоизбирателен район Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Искра Михайлова, народните представители Рамадан Аталай и Ариф Агуш, организационният секретар на ЦОБ Мустафа Карадайъ, младежкият лидер Илхан Кючюк, областният председател на ДПС- Пазарджик Юмер Хамза, всички общински председатели от ДПС, областните и общински ръководства на партията в Пазарджишко.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1955 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
bateto

2013.12.29 | 13:18

3
bratia i sestri musulmani!Poglednete go!Ima li pravo,tozi chovek da vi skara sas saseda,za da ne jiveete sgovorno,kakto dosega?!S kakvo vi e naruchena demokraciata?Popitaite goKakvo e napravil dosega za vas!Toi i rakovodstvoto se voziat v luksoznite koli i jiveiat v razkochni vili,avie ochte bahtate po balkana s muletata i jiveete v kocharite.Popitayte go,zachto e taka!I ne se strahuvaite!Obarnete se kam sveta za da vidite!
veronciq

2013.03.05 | 20:22

2
ti da ne si ciganin ili tyr4in ako e taka za6to ne si xodi6 v tyrciq ili getoto

2013.03.05 | 20:22

1
Да се вкара закон за тези които са на социални помощи да нямат право на глас.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини