От Атака искат оставки заради цигански погроми в Петричко

  • 11 февруари 2013 13:23

  • 2061
  • 15
От Атака искат оставки заради цигански погроми в Петричко
©

Трябва да се търси политическа отговорност за бездействието на МВР по повод постоянните кражби от земеделците в Петрич. Има директива от страна на правителството циганите да не се закачат, да не се арестуват и подвеждат под наказателна отговорност за своите кражби както на земеделска продукция, така и на дървесина в района. Ние ги издържаме с данъците си, се сочи в декларация на ПП Атака, разпространена от областния лидер на партията в Благоевградско Илиан Тодоров.

"Държавата харчи над 3 милиарда лева на година от бюджета за помощи на циганското население, но за благодарност циганите ни крадат, бият, държат се безкрайно арогантно погазвайки всякакви норми на морал и чест, подигравайки се и танцувайки върху гробовете на дедите ни, роднините ни", коментира Илиян Тодоров.

"Атака неколкократно предложи и внесе проект за закон за доброволните отряди, чрез което да се нормализира ситуацията в цялата страна, но за съжаление проекта не бе приет от правителството на ГЕРБ. МВР и служителите във ведомството също се издържат от данъците на населението, но не виждам активни действия от страна на органите на реда в Петрич по превенцията на тези кражби, което ме води към мисълта за държавна поръчка. Всички работещи българи реално плащат тока, водата, здравното осигуряване на циганите, а за благодарност те ни крадат поголовно. Законни ли са къщите в циганската махала на Петрич, настояваме за пълна проверка и незабавно събаряне на незаконните постройки в циганската махала на града. Арестувани ли са вече биячите цигани, образувани ли са наказателни производства срещу тях", питат от областната структура на Атака.

"Призовавам всички лидери на политически партии да престанат да използват циганите единствено и само като електорат по време на избори. В тази държава всеки български гражданин има права и задължения без значение цвета на кожата. Всички управлявали през последните 23 години допуснаха циганите да имат само права. Призовам премиера Борисов да спре да си затваря очите пред бруталното поведение и кражби от ниви, земеделски земи и разбира се да промени цялостната политика по отношение на циганите. Днес се оказа, че в България дискриминираните са българите, а циганите са галениците на всички власти", се сочи в декларацията на ПП Атака.

Последвайте канала на

Novini.bg
2061 15

Коментари 15

Добави коментар
България за българите!

2013.02.12 | 22:11

13
Или Волен Сидеров и АТАКА идват на власт и решават циганския проблем със твърда ръка или ни чака още по сериозна циганизация,турцизация и ислямизация.

2013.02.12 | 22:11

12
Съжалявам, приятелю, но положението вече е изпуснато от контрол. Трябваше да се направи нещо с ограничаване на раждаемостта преди 20-30 години.
Българин!

2013.02.12 | 22:10

11
Братя българи, започвайте да раждате и отглеждате по минимум 3 деца в семейство, както във всички останали нормални европейски и светски държави, защото масово с по 1 и две деца в семейство нацията застарява - смъртността е по-висока от раждаемостта, защото 2 деца в семейство е минимумът, така че двамата родители да се възпроизведат. С по едно дете нацията застарява и броят на българите намалява. Ако не искате да станем малцинство в собствената си страна, започнете да гледате по минимум 2 и повече деца в семейство (3, за да има по-висока раждаемост, отколкото е смъртността и броят ни да започне да нараства)! Възпитавайте децата на национализъм и да обичат България! А на циганите трябва да се престане да се дават помощи, стимулиращи ги да отглеждат повече и повече деца и да се сложи забрана до едно или 2 деца в семейство, защото драги ми българи, ако не вземем нещата в свои ръце, до 40 години ще сме малцинство в собствената си държава! Мнозинството няма да е от турци, а от цигани. Време е българинът да вземе нещата в свои ръце, никога не е прекалено късно, но трябва да се действа!
Има ли надежда,или както каза г-н Фараж - куфара и

2013.02.12 | 22:10

10
Напоследък започвам да си мисля, че Волен Сидеров е полезен за България. За жалост българският народ никога няма да позволи да ни управляват националисти...
Българин!

2013.02.11 | 18:55

1
Колкото до ниските заплати и трудността за отглеждане на повече деца - смятам, че скоро положението в България ще се оправи, след като на власт дойде младото поколение, тъй като младите ни деца, които не са живели и не са били мачкани по комунизма, имат различен начин на мислене от нашия. Когато те дойдат на власт, държавата ще се оправи и ще започне възход! Имам вяра! Имайте вяра, братя Българи! България е вечна и ще я има винаги, но трябва да вземем нещата в свои ръце!
:-)

2013.02.12 | 22:07

2
Кой деца бе пиле. Внуците на властващите преди 10 ти ли? Щото други до власт май май не се докопват.

2013.02.12 | 22:09

9
КОГО ИЗДЪРЖАТЕ С ДАНЪЦИТЕ СИ БЕ ,МАЙКА ВИ В Г.ЪЗА ДА Е.БА ?! А ЗАЩО КРАДЕТЕ ЕЖЕГОДНО ДЕСЕТКИТЕ МИЛИОНИ ЕВРО ОТПУСКАНИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ОТ ЕС ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЦИГАНИТЕ ?! А ЗАЩО НЕ НАКАЗАХТЕ НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА ФИРМА ,КОЯТО КАРАШЕ ЦИГАНИТЕ ДА РАБОТЯТ БЕЗ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ ПО СТОЕЖИ НА ХОТЕЛИ И ВИЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И ПОСЛЕ ГИ ИЗЛЪГАХА И НЕ ИМ ПЛАТИХА НИТО ЕДНА СТОТИНКА ?! ЗАЩО НЕ НАКАЗВАТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МАФИОТИ ,КОИТО ИЗКУПУВАТ КАБЕЛ И ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ОТ ЦИГАНИТЕ НА БЕЗЦЕНИЦА !!! МАЙКА ВИ БЪЛГАРСКА ДА Е.БА ,МОШЕННИЦИ !!!

2013.02.14 | 23:01

14
Ще ми отговориш ли на една безработна циганка с 5-6 сополанковци, кой и изкарва помощите???
zig hail

2013.02.12 | 22:09

8
CIGANITE NA SAPUN

2013.02.12 | 22:09

7
Големи мошенници са българите ! Аз затова като срещна тук в Германия българин ,чупя му главата ! В българия достатъчно са ме лъгали и съм им работил без пари без трудов договор и пр.,а иначе "били ме издържали с данъците си" ! Абе елате ми тук в Германия "да ви уважа и да ви черпя едно кафе" !!!

2013.02.12 | 22:08

6
АБЕ БРАТ ,ТЕ БЪЛГАРИТЕ КАТО ДОЙДАТ В ЧУЖБИНА СТАВАТ МНОГО "ТОЛЕРАНТНИ" !!! В БЪЛГАРИЯ МНОГО СЪМ ГИ ЧУВАЛ ДА ГОВОРЯТ ПРОТИВ ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ , НО В ЧУЖБИНА МЪЛЧАТ КАТО ПУТ.КИ ,ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА , ДОРИ ПЛЮЯТ ПОВЕЧЕ ПО САМИТЕ ТЯХ И УЖ ЗАЩИТАВАТ ЦИГАНИ И ТУРЦИ !
Калоян

2013.02.12 | 22:08

5
ТРЯБВА НИ ЗАКОН КАТО В САЩ !!! ВЛЕЗЕЛИ НЕПОЗНАТ В ДВОРА/ИМОТА ТИ ДА ИМАШ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ГО ЗАСТРЕЛЯШ . И ЗАКОНА ДА ТЕ ЗАЩИТАВА КАТО НЕИЗБЕЖНА САМОЗАЩИТА !!!

2013.04.28 | 17:45

15
Да те е.ба в пикльото ! Значи като видиш непознат в двора и веднага го гърмиш ?! Ами ако с баща ти сме приятели от ученическите години ,но ти не ме познаваш , и един ден се срещаме с баща ти и той ме кани у вас , а докато аз се разхождам в двора ви той отива да купи ракия ,а ти големият пикльо идваш ,виждаш ме в двора ,вадиш патлака и ме застрелваш !!! ДА ТЕ Е.БА В НЕНОРМАЛНАТА ТИКА СМОТЪНА !!!
do 6

2013.02.12 | 22:08

4
ей боклук вече те следим, ще те намеря където и да си и ще си пробвам новия пистолет на теб...мангал мръсен

2013.02.12 | 22:08

3
НЯМА НУЖДА ДА МЕ СЛЕДИТЕ ,НЕ СЕ КРИЯ ОТ НИКОЙ ,ЗНАЕТЕ МИ АЙ ПИ-ТО НА КОМПЮТЪРА ,ТАКА ЧЕ МОЖЕШ ДА ДОЙДЕШ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ ! ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ АЗ СЪМ ЦИГАНИН И СЪМ МЪЖКАР ,НЕ ИЗПОЛЗВАМ ОРЪЖИЕ КАТО ПЪРВИЯТ СТРАХЛИВЕЦ , А БОРАВЯ С ЮМРУЦИ ПО СТАРА ЦИГАНСКА ТРАДИЦИЯ !!! ЕЛА И ЩЕ СЕ УВЕРИШ ,ЧЕ СЪМ МЪЖКАР !

Добави коментар

Водещи новини