Несериозни са твърденията за коалиция между ГЕРБ, "Атака" и ДПС

  • 14 май 2011 13:15

  • 2212
  • 2
Несериозни са твърденията за коалиция между ГЕРБ, "Атака" и ДПС
©

Несериозни са твърденията на Синята коалиция за създаването на тайна коалиция между ГЕРБ, „Атака” и ДПС. Това каза във Варна министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е и председател на предизборния щаб на ГЕРБ. 

По думите на Цветанов – те говорят за минал период от време, когато нещата са се решавали така, но в днешно време ПП ГЕРБ управлява самостоятелно и се подкрепя от независими депутати и политически партии. По отношение поведението на Волен Сидеров с американския посланик Джеймс Уорлик Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза, че това е доста лошо за български политик.

По думите му – не може да се отнасяме така с дипломати, които представляват други държави, независимо дали са от САЩ, Франция, Испания и т.н. Цветанов бе категоричен, че посланик на която и да е държава не заслужава подобно отношение.

На въпрос за идеята кметовете да не могат да осъществяват сделки с общински имоти шест месеца преди изборите, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че идеята е добра, тъй като е правилно такива сделки да се осъществяват след изборите, когато има нова конфигурация на общински съветници и се носи по-голяма политическа отговрност. Той не отхвърли възможността имотни сделки да се правят и в момента, но ако има абсолютен политически консенсус в общината.

По отношение на заплахите на съдебните лекари да спрат работа от 16 май, Цветанов заяви, че ситуацията наистина е сложна, но се прави всичко възможно да бъдат изплатени възнагражденията на медиците, за да не се усложни положението. Министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов подкрепи мнението на вътрешния министър.

Той коментира, че за разлика от фармацевтите, съдебните лекари действително имат право на протест, тъй като не са им изплатени възнагражденията поради промяната в закона – експертизите да бъдат изплащани от съдебната власт.

Константинов каза, че ще се създаде работна група за разрешаване на този казус, както и да се преразгледа законът. Той призова всички специалисти да заплащат експертизите на съдебните лекари, за да не се усложнява ситуацията

Последвайте канала на

2212 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
999

2014.07.05 | 05:31

2
цвъки болук

2013.06.04 | 17:47

1
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/") ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, info@mvr.bg Относно: до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/" Дата: Събота, 2011, Октомври 1 14:47:38 ЕЕЩ Господа висши офицери от МВР,Господа прокурори и вие съдии на Република България. Защо допускате,полтически сценарии като случаят"Цар Киро" , случаят "Джамията" и др да се превръщат в криминално-етнически конфликти ??? Знаете ли ,че отговорността е задължениъе всекиму ??? Знаете ли как компромиси към "Преход-АБВ" са пагубни за Българският Народ ??? Знаете ли как се поставя живота на политическа карта/етническа/ и на неродените още деца ??? Знаете ли как ние Българите взимаме нож срещу нож,подведени от зли хора поставящи убийствени политически доктрини /сценарий/написани от ИДЕОЛОЗИ и СТРАТЕЗИ в услуга на 100-летницата,управляващи и до днес??? Знаете ли че умишлено се подрежда пазела на 67 годишното ЗЛО наречено преход,като ти изпълнияваш-1,другия изпълниява -2 ,онзи по-друдругия изпълнява-3,и всичките тези ТРИ НЕЩА по отделно абсолютно безобидни,но сглобени по СХЕМИ от типа-АБВ,са повече от ПАГУБНИ.Вижте как службите поставиха под контрол Сидеров,като той дори не разбира че изпълнява част от СХЕМАТа,въпреки своята си правда ??? Не знаете ли,че АКО няма ХРАНИТЕЛНА СРЕДА,тоест КОНФЛИКТИ, няма да съществуват ЦЕНТРОВЕ като ДПС,изпълнявайки ролята на регулатор по време на изборите-"ДА НЕ ИЗПУСНЕМ КОНТРОЛА". Вече забравихте как някога ИСКАХА дасе постави етнически паметник,уж подхвърлено от някакви журналисти внесени от вън,но всъщност това бе едно квадратче от ГОЛЕМИЯ ПАЗЕЛ-АБВ ??? Не знаете ли,че сега вие конкретно от МВР направихте по-голям ПАМЕТНИК на етническата омраза допускайки да се случат тези събития ??? Не можахте ли да не се бе стигнало до тези убийства и разгарянето на КОНФЛИКТА ??? Или не разбирахте ,или,не искахте,или да не се РАЗСЪРДИ Цветанов???? Знаете ли,че като изпълнявате заповеди от вашия министър сте в услуга на погубването на собственият си народ ??? Защото Цветанов направи акробатико-физическият НОМЕР-хем да се изпусне парата на гнева,хем да сме угодни на ПАЗЕЛА,хем да ОСТАНЕ ПАМЕТНИКА НА ОМРАЗАТА между братя,на КОЯТО се поставя ТОЗИ ПАМЕТНИК записан в гнева на хората ??? Не знаете ли че от ВСИЧКО ТОВА губите и вие и вашите близки ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не се страхувайте от "СТЪРШЕЛИ " и политическите им крупиета като "ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ" и вашиът вътрешен министър,държащи в подчинение чрез компромати и ДОСИЕТА- X,както се опитаха да озаптят "ТРАКТОРА за да не изпусне ЕМИСИИ,защото и тяхното време се изчерпва !!!! И ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ БОЙТЕ от ГОСПОДА,за КОЙТО,няма нищо скрито. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВЕЧЕ "АБВ-123" и други БЪЛГАРОУБИСТВЕНИ ПРОДЪЛЖЕНИЯ

Добави коментар

Водещи новини