Сидеров: Борисов се притеснява да ни защити пред Великобритания

  • 04 февруари 2013 08:10

  • 1114
  • 7
Сидеров: Борисов се притеснява да ни защити пред Великобритания
©

Великобритания винаги е била враждебна към България, тя е държавата, която е искала страната ни за вечни времена да стои в рамките на Османската империя. Англия е била най-големият ни враг по време на освободителното движение.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на партия "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който отбеляза, че и не може да се очаква топло отношение към нас. Въпросът е какво е нашето отношение към тях, отбеляза той.

"Българската държава се управлява от хора, които се притесняват да кажат на съответния посланик, че това е нарушение на европейските норми. Държавата ни не реагира, аз не съм чула президентът, премиерът да се изкажат по този въпрос, а би трябвало да ги бойкотираме. Да накараме живеещите у нас британци да се почувстват неудобно, некомфортно", заяви Сидеров. Еврокомисията трябва да се сезира, за да се предприемат действия. Аз обаче не очаквам това от нашия премиер обаче, добави той.

Оставка на шефа на НСО и разтуряне на организацията препоръча Сидеров относно действията на организацията по време на покушението над Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.Повишеният адреналин стига и до убийства. "Аз не искам да бъда пазен от тази служба. НСО бяха безпомощни, каза Сидеров.

Според него договорите с трите електроразпределителни дружества трябва да бъдат прекратени и те да бъдат изгонени.

Аз разглеждам министър Рашидов не като шпионин, а като агент на влияние на Турция у нас. Лично той отива да урежда снимането на турско-български сериали. Той е незрял и неподготвен за поста си министър - той поощрява турцизирането на България.

От управляващата партия зависи изчистването на мъртвите души в списъците при гласуване. ГЕРБ притежават всички власти - и изпълнителната, и прокурорската, и правосъдната, и президентската... така че от тях зависи дали да бъдат изчистени мъртвите души в ГРАО. Но явно на тях им трябват, категоричен е лидерът на "Атака".

Последвайте канала на

1114 7

Коментари 7

Добави коментар

2013.02.06 | 02:06

2
Сидеров е най-добрия български политик

2013.02.07 | 19:39

4
Поздравления за Сидеров, аз съм зад него! Така се казва истината в очите. Само така да продължава.

2013.02.06 | 02:06

3
Като се притеснява да изчезва от там и да идва някой който не се притеснява.
Ходи да се прегледаш

2013.02.07 | 19:39

5
Сидеров ти глупак ли си,защо слагаш всички хора под един знаменател.
koko

2013.02.07 | 19:40

6
Siderov e prav nemoje taka da ni unijavat tiq pumaci trqbva darjavata da ni za6titi i da gi usadi za dumite s koito obidixa Balgarskiq Narod
ХАИЛ ВОЛЕН

2013.02.07 | 19:40

7
След тази словестна еквилибристика на Болен , очаквах да завърши с "ХАИЛ ХИТЛЕР", пардон "ХАИЛ ВОЛЕН "
&

2013.02.06 | 02:06

1
Има нужда от спешна екскурзия до Франция с Деница , параноята е в напреднал стадии

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини