Ген. Атанасов: Днес стреляха срещу правораздаването в България

  • 29 януари 2013 16:38

  • 1546
  • 2
Ген. Атанасов: Днес стреляха срещу правораздаването в България
©

Днес е първото съвместно посещение на министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и новия главен прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в в Брюксел и организираната престъпност ги изпрати със салюти към Белгия. Това коментира пред БНР общинският съветник от ДСБ ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров.

Той бе категоричен, че днес са стреляли срещу правораздаването в страната. По думите на Атанасов мястото не е подбрано неслучайно. Това е големият символ и тук меката дума е провал на системата за сигурност.

Всички приказки, че днешната власт успешно се бори с престъпността, са приказки на вятъра. В криминалната хроника от последните месеци ежедневно се споменават грабежи и палежи. Оперативната обстановка е много утежнена, коментира Атанасов.

По думите му това напомня времето, когато в страната главен секретар на МВР е бил премиерът Борисов и когато са били извършени десетки показани убийства. По същия начин организираната престъпност демонстрираше безнаказаност и властта беше слаба, подчерта той.

Бившият директор на Национална служба „Сигурност” прогнозира, че до изборите ще бъдем свидетели и на други подобни неща. Това по думите му е резултат на цялостната работа на системата за сигурност.

Последвайте канала на

1546 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.01.29 | 22:57

1
Трябва и вътре да се влезе!
Don Boko

2013.01.30 | 01:01

2
nia odavna sme si vleznale vatre u sadebnia dvorez

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини