Найденов: Безпредметно е създаването на парламентарни анкетни комисии

  • 28 януари 2013 16:33

  • 562
  • 0
Найденов: Безпредметно е създаването на парламентарни анкетни комисии
©

Безпредметно е създаването на парламентарни анкетни комисии, които няма да доведат нито едно разследване докрай, или да изведат резултат, който да бъде злепоставящ предишното управление. Това заяви на пресконференция в Перник заместник-председателят на парламентарната група на "Коалиция за България" Ангел Найденов.

Като пример той посочи две такива - за проекта "Белене" и оглавяваната от Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Найденов обвини Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, че ръководената от него комисия вече пет месеца не е довела до нито един конкретен резултат. "Такива комисии ползват възможността да имат председатели, които консумират медийно време. Това наблюдавахме сега и ще наблюдаваме до парламентарните избори", прогнозира Ангел Найденов.

"Коалиция за България" не е очаквала висока активност, но сме доволни от резултата, заяви Найденов и посочи, че той е постигнат срещу три инициативни комитета, провели кампания за отрицателен вот. Според Найденов референдумът не слага кръст на проекта
"Белене" - напротив, показва, че трябва да се развива. Народният представител призова да бъде извадена и кореспонденцията от НЕК към оттеглилия се инвеститор от Германия RWE. Няма как да разберем какво е писала българската страна, заяви Найденов и апелира документите да не се показват избирателно.

Няма чак толкова самозабравили се политици, които да пренебрегнат волята на 850 000 български граждани, смята народният представител. Той изрази надежда, че мнозинството ще се съобрази с аргументите на отговорилите с "да" на вчерашния референдум.

Последвайте канала на

БТА
562 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини