БСП: За България вече се говори като за бананова република

  • 28 януари 2013 08:09

  • 1421
  • 4
БСП: За България вече се говори като за бананова република
©

"Всички спечелиха от референдума, независимо как са гласували", каза в ефира на Нова телевизия евродепутатът от БСП Илияна Йотова.

Според нея, резултата от националното допитване е най - правдивият. Причината са липсата на организирания цигански вот и автобусите. Йотова заяви също, че въпросът на референдума е бил изключително объркващ и затова и много хора не са отишли до урните.

Тя изрази отново позицията на БСП и каза, че партията иска, както АЕЦ "Белене" да бъде построен, така и АЕЦ "Козлодуй" да се развива.

Йотова коментира и поисканата оставка на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. "Г-н Дянков от кога е член на БСП", пошегува се тя. По думите й, няма логика Станишев да си подава оставката, защото резултатът от рефдрендума е достатъчно ясен. Тя поясни, че дори и в спорта 60:40 е достатъчно ясен резултат, за да се определи победителят и победеният.

Евродепутатът допълни, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е получили изключително голям шамар на референдума.

Относно "мъртвите души" в избирателните списъци, Илияна Йотова заяви, че те са удобни на управляващите, които се стремят към служебна победа. Според нея, ГЕРБ няма никакви намерения и амбиции да променят Избирателния кодекс и припомни, че той дори е замразен в момента.

"За България вече се говори като за бананова република", добави Илияна Йотова. Тя информира, че другата седмица в Европарламента ще има дискусия за демокрацията в страната ни, която този път е инициирана от либералите, а не от социалистите. "За съжаление, България пак ще отнесе много критики", каза още Йотова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1421 4

Коментари 4

Добави коментар
1

2013.02.17 | 18:20

4
kato te gledam izglejdash na toku shto sliazla ot darvoto...
Наблюдател

2013.02.17 | 18:20

3
Спомням си госпожата, още като БСП я изпрати говорителка в БНТ. Минаха толкова години, стана даже евро депутат, но не смени селската си прическа и за миг.Видяла е достатъчно изискани хора, има парички, чете наверно модни списания, но селянката си остава селянка. За съжаление, не само от нейната партия са така.доста са селяндурите в политиката и точно те донесоха смрадта на селото в града.

2013.02.17 | 18:19

1
За мъртвите души в избирателните списъци: от кога са там бе моме? Къде беше ти лично на предните избори и на по-предните та не се сети да оправиш тази работа? А? Не ви ли е ядно, че хората не ви щат и са ви заплюли със сочна храчка и вас и СДС-то и ДПС-то. Ако не сте в една банда сте живи умряли. Ще ви изметем до един. Дранголник за вас, а не депутатски заплати и мерцедеси! Пресатели!

2013.02.17 | 18:19

2
В банановата република няма промишленост. В банановата република няма образование. В банановата република няма национален дух. Виновен е Бойко! Той онищожи промишлеността. Той онищожи изчислителната техника, химическата промишленост, Кремиковци, Балкан, банките, хранителната промишленост и селското стопанство. Тай измисли ликвидационните съвети. Тай разби армията и разузнаването. СДС, БСП и ДПС нямат никакава вина. Те не са крали, не са ликвидирали нищо. Така ли бе? Вие ептен за идиоти ли ни мислите? Ще дойде видьов ден момчета. За всичко ще си платите! Предатели мръсни!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини