Мартин Димитров: Гласувах срещу ядрената мафия

  • 27 януари 2013 13:01

  • 888
  • 6
Мартин Димитров: Гласувах срещу ядрената мафия
©

Точно в 12 часа в 12-та секция, разположена във Френската гимназия в столицата синият депутат Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на даде своя вот относно развитието на ядрената енергетика у нас.

По думите му най-малкото, което ще се постигне с този референдум е, че по-голяма група българи ще бъдат информирани, тъй като по темата „Белене" са се изговорили много страстни лъжи.
„Лъжеха хората, че ако няма "Белене", ще се вдигне цената на тока. Лъжеха ги какво ли не", заяви Димитров и добави: „Вече обаче се знаят истинските цени и истинските рискове".

„Смятам, че битката няма да спре и днес, но важното е, че малко по малко все повече хора разбират за какво става дума", подчерта депутатът. Днес той е гласувал за една безопасна и сигурна България, в която да не се повторят трагедиите от Чернобил и Фукушима.

„Гласувах за една страна, която да е сигурна за нашите деца и в която да не си правим експерименти с бъдещето и нашия живот", подчерта Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Той прогнозира, че избирателната активност следобед ще бъде по-висока: „Хубаво е хората да гласуват, да се чува техният глас. Те трябва да избират своето бъдеще и да не позволява на ядрената мафия да поставя техния живот в опасност", предаде нюз.бг

Последвайте канала на

Валери Зайцев
888 6

Коментари 6

Добави коментар
7

2013.01.27 | 20:15

1
С НЕ ГЛАСУВАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. ТЕЗИ ХОРА ИСКАТ СТРАНАТА НИ ДА СПРЕ ДА СЕ РАЗВИВА-ДА СТАНЕ ПУБЛИЧНИЯ ДОМ НА ЕВРОПА, А ЗАЩО НЕ И НА АМЕРИКА.КАКВИ ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА.

2013.01.27 | 20:15

2
И БСП, и Герб и НДСВ, и СДС- ДПС-та и т.н. са мошенници и предатели на българския национален интерес! Покажете им, че все още тук има народ, а на следващите парламентарни и местни избори - шут на всички !

2013.01.27 | 20:15

3
на 2 Това може да стане само ако партиите се саморазпуснат и народа ни избере експертно правителство.Защо плащаме за 240 депутати,защо плащаме на партиите огромни суми,а те купуват медии за да ги лъскат? Депутатите трябва да си работят в къщи и да имат сесии 1-2 месеци в годината.Иначе храним паразити,които ни смучат кръвта.

2013.01.27 | 20:16

4
Поздравления от Георги Христов ! Действително при социализма точно по този начин работеха народните представители и то на обществени начала. Първо законодателните комисии подготвяха проекто-законите и след това се провеждаха сесиите в НС. Тогава народният представител не се класифицираше като професия както сега и не ползуваха служебни коли и охрана и др. и др....
Димитър Илиев

2013.01.27 | 20:53

6
И Мартин -гайдата е от същата категория ПРЕДАТЕЛИ на българските интереси. Той също като Иван Костов имал желание да се пенсионира в НС- дори вече взе да разбира и от АЕЦ. Действително всички тези предатели искат да направят България ХАРЕМ и Публичен дом на Турция и Америка и армия от безработни и армия от просяци ....
do N "4" -Dimtar Iliev

2013.01.27 | 20:34

5
до Димитър Илиев. Господин Илиев,много от коментарите са въпрос на "преценка и симпатия",както и твоите.Можеш ли да аргументираш думите си с факти ? Можеш ли да докажеш,дори и словесно,с изключение на Глупостите,които Бръщолевиш ? Дай поне едно удостоверение, с което да подкрепиш думите си !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини