Плевнелиев ще посети Франция

  • 25 януари 2013 15:41

  • 920
  • 1
Плевнелиев ще посети Франция
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното заминава на посещение във Франция, което ще се проведе на 28 януари, понеделник, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Плевнелиев ще се срещне с генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова в сградата на организацията. Двамата ще посетят Мемориала на Холокоста и ще се поклонят пред паметта на загиналите. Българският държавен глава ще се срещне със своя френски колега президента Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12. Двамата ще обсъдят предстоящото посещение на президента на Френската република в България през 2013 г., възможностите за задълбочаване на двустранното търговско-икономическо сътрудничество, присъединяването на България към Шенгенското пространство. Ще бъдат обменени позиции по отношение на политиката на растеж, Многогодишната финансова рамка до 2020 г. и разширяването на Европейския съюз.

Държавният глава ще разгледа българската документална изложба „Спасението 1943” в сградата на ЮНЕСКО, посветена на спасяването на българските евреи през Втората световна война, след което ще участва в официалната церемония в памет на жертвите на Холокоста, където ще направи изказване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
920 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.01.26 | 16:19

1
АБЕ СТИГА С ТЕЗИ ПОСЕЩЕНИЯ НАЛЯВО И НАДЯСНО ИЗ ЦЯЛ СВЯТ БЕ..АЗ НЯМА ДА ПЛАЩАМ САМО ТОЯ ДА ОБИКАЛЯ СВЕТА...И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА МИ ВРЕДИ КАТО ГРАЖДАНИН НА ТАЗИ СТРАНА..ДА СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛИТЕ ИЛИ ДА СИ ОБИКАЛЯ НА СОБСТВЕНА СМЕТКА...КВО Е ТВА..ЩЕ МИ ОБИКАЛЯ СВЕТА..НЕ СТИГА ЧЕ НЕ Е СВЪРШИЛ РАБОТА И ЗА 2 ЛВ ЕМИ Е ИЗХАРЧИЛ 100 МИЛИОНА ДО ТУК..С МОЙТЕ ПАРИ ВЪВ ФРАНЦИЯ ЩЕ МИ ХОДИ..АЗ НЯМАМ ПАРИ ДА ОТИДА НЯКЪДЕ ТОЯ САМО ОБИКАЛЯ..АРЕ ДА ЕВЕ МАЙКАТА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини