ДПС: Да се открие поръчителя на убийството на Доган

  • 25 януари 2013 08:25

  • 866
  • 4
ДПС: Да се открие поръчителя на убийството на Доган
© Булфото

Административните наказания нас не ни интересуват, а наказателната отговорност, която очакваме от правозащитните и правоохранителните органи. Това каза в сутрешния блок на БНТ зам.-председателят на ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент за покушението над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Той заяви, че трябва да се открие поръчителят на убийството, защото това е опит за убийство. Днес по тази теза не се работи, защото тя беше подменена по време на разследването с помощта на Цветанов, каза Бисеров. На кутийката на патроните пише, че е опасно оръжие. Министър Цветанов не разбира от оръжие, той защото никога не е убил никого с газов пистолет, затова твърди, че е безопасно, каза той.

Институтът по психология чрез медиите разказва на поръчителите как се държи техния човек, информира ги какви показания дава и как върви разследването. Целият този фарс, който се разигра след покушението.

Според Бисеров свалянето на панталона е било просто обезвреждане, за да му се извади ножа от задния джоб. "Няма никакви основания за търсене на наказателна отговорност на хората, които биха нападателя", заяви Бисеров.

Той смята, че управлението на ГЕРБ е диктатура. Целта на ДПС е да бъде извадена ГЕРБ от властта, за да се възстанови демокрацията, каза Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент.

Последвайте канала на

866 4

Коментари 4

Добави коментар

2013.01.27 | 11:21

4
hristo hristo,mnogo e lo6o vuv ada......
То се знае, кой е поръчителя.. който плаща той пор

2013.01.27 | 11:21

3
То се знае, кой е поръчителя.. който плаща той поръчва музиката... Доган.
5678

2013.01.27 | 11:21

2
Да не би да са очистили Доган, та и заглавието е такова???
метин

2013.01.27 | 11:21

1
Защо го търсите,просто погледнете в огледалото!!!!!

Добави коментар

Водещи новини