Доган, Борисов и шефът на НСО провели тайна среща

  • 24 януари 2013 11:40

  • 4534
  • 2
Доган, Борисов и шефът на НСО провели тайна среща
© Булфото

На среща тези дни между Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и директора на НСО бригаден генерал Тодор Коджейков е договорено  лидерът на ДПС да не предявява публични претенции към охраната от НСО заради покушението срещу него. Това съобщи пред журналисти в парламента бившият директор на НСС Атанас Атанасов /ДСБ/. Той обаче не знаел каква е била разменната монета на  сделката.

Според информацията на Атанасов, днес ще бъдат раздадени няколко наказания от рода на порицание за преките охранители и на един техен началник. Това е изключително тежък скандал, означава, че в България няма процедури, по които да се  проверяват деянията. Събират се някакви хора на някакво тайно място и решават по какъв начин да се смъкне общественото  напрежение, кой е виновен и кой невинен, коментира Атанасов.

По думите му, в този случай оставки трябва да подаде цялото ръководство на НСО и в частност директорът ген. Коджейков. На обществото, на професионалистите и на непрофесионалистите стана ясно, че това е тежък провал на личната охрана на Доган,  защото, ако нападателят боравеше с огнестрелно оръжие, щеше да  застреля жертвата, посочи бившият директор на НСС.

Според него, след този провал, вместо да бъдат анализирани причините за ниския професионализъм в тази служба, да се вземе  отношение, включително и кадрово, за ръководството, някъде задкулисно се събират Борисов, Доган и Коджейков и решават да замажат случая. Нали тази служба е на подчинение на президента, какъв е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се занимава, да посредничи за уреждане на проблема, попита Атанас Атанасов.

По думите му случаят с нападението над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от говорело и за начина, по който са обучени личните охранители и за тяхната реакция. Ако поне един от гардовете беше с гръб към трибуната и наблюдаваше залата, нападателят нямаше да стигне до нея, категоричен е той.  Според Атанасов би следвало прокуратурата да изясни кога за последен път тези хора са били инструктирани и как.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4534 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
4OKO

2013.11.24 | 14:59

2
IZEDNICI.........sramota.
Георги Христов

2013.11.24 | 14:59

1
Като се обърне колата- пътища има много. Атанас Атанасов по някои моменти е прав- но за съжаление и той попада от категорията на всички бивши и сегашни политици ЛИКВИДИРАЛИ държавността и всички ценности които имаше цветуща България в миналото . И нещо друго -/именно горните/си приеха такива ЗАКОНИ които да ги правят недосегаеми и не отговорни пред народа.....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини