Цветанов и Костов се хванаха за гушите

  • 24 януари 2013 10:54

  • 5817
  • 22
Цветанов и Костов се хванаха за гушите
©

Аз не съм вицепремиер и министър на вътрешните работи, за да ме обича Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - или някой, който гравитира около Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Това каза вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, в отговор на изказването на съпредседателя на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - по време на обсъждането на Законопроекта за управление на системата за защита на националната сигурност.

Цветанов се обърна към Костов с думите: „Вие като министър-председател нямахте политическата воля да отворите досиетата на бившата Държавна сигурност, защото и във вашия кабинет имаше такива хора, дори говорителят ви беше такъв. Защо не показахте ефективност в защитата на националната сигурност относно корупционните практики с приватизацията. Давам за пример авиокомпания „Балкан”, „Кремиковци” - каза той.

„Нормално е да сте свалили доверието си, защото вицепремиерът Цветанов успя да ви докаже, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, който вие създадохте и вие толерирахте, всъщност се превърна в основния играч в подземния свят, подкрепян от изпълнителната власт в лицето на министър-председателя Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - от 1997 до 2001 г. Аз знам, че няма да ме обичате. Аз не съм вицепремиер, за да ме обича Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, а за да извадя всичко това наяве”, заяви Цветанов. Той даде пример с делото Килърите, с убийството на Емил Кюлев.

„Косьо Самоковеца кой го създаде? Да не го създаде Цветанов, който не обичате?”, попита министърът. Кой направи тези кръгове през годините на прехода, подчерта Цветанов.

„Знам, че никога няма да ме заобичате. Когато идвахте в моя кабинет, ме подкрепяхте, а тук на трибуната заявявате, че не ме обичате”, коментира Цветанов.

„Знам, че няма да ме обичате, нито ще ви искам дъщерята, за да се женя за нея, нито пък искам да влизам във вашето семейство. Нито пък искам да ме обичат от БСП, които постоянно ме критикуват”, каза още Цветанов.

Когато се обсъжда законопроект за националната сигурност е нормално в пленарна зала да присъства министърът на вътрешните работи и министърът на отбраната, който вие въобще не споменахте. Може би го неглижирате или пък сте го допуснали много близо за ваш приятелски кръг, коментира Цветанов и после помоли военния министър да не приема това изказване буквално.

Човек наистина трябва да е загубил контрол върху нервите си, за да говори кой го обича и кой не го обича и да страда от трибуната за това, че не го обича. Това каза съпредседателят на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - по повод коментарите на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Вие загубихте контрол върху нервите си. Говорихте откровени смущаващи обстоятелства. Тръгнахте да се жените за дъщеря ми и да говорите за някаква обич. Човек наистина трябва да е загубил контрол върху нервите си, за да говори кой го обича и кой не го обича и да страда от трибуната за това, че не го обича. Никой нито ви обича, нито ви мрази. Вие сте със снето доверие от Синята коалиция и вероятно и от цялата опозиция. Това е политическо отношение, нямащо нищо общо със женитбата с която и да е от моите дъщери. Всички тези неконтролирани приказки показват в колко недобро здравословно състояние се намирате”, коментира Костов. Министърът на вътрешните работи не познава закона, каза още той.

Михаил Миков от Коалиция за България помоли водещата пленарното заседание Менда Стоянова да следи за уравновесеността на „субектите, които застават на трибуната и когато изпадат в особени емоционални състояния да ги подсещате коя е точката в дневния ред”.

Последвайте канала на

5817 22

Коментари 22

Добави коментар
До 16

2013.01.30 | 01:54

22
Старата и болна крава както наричаш БГ направи богати много хора. Така, че примерът ти не е правилен. Кой ти каза, че Бг през 90-те беше "стара и болна крава"? ВМЗ Сопот днес също е обявен за "стара и болна крава", но ако се направи проверка ще се види, че умишлено е доведен до това положение, че министерството дава поръчки на частни оръжейни фирми....
Костов

2013.01.24 | 23:43

1
Извинявам се ако съм се изразил неправилно, но нарекох БГА Балкан болна стара крава а не държавата. Разликата между БМЗ Сопот и приватизираните тогава предприятия е, че след такава огромна инфлация каквато стана при Виденов, активите на тези предприятия се обезценяват. За по малко от седмица долара стана 3500 лв.

2013.01.25 | 08:18

21
За каква национална сигурност говори този физкултурник и неговия бос( ама много бос ) ББ. Застрахователи и бандити ни управляват и съсипват всичко което, с кървав пот беше изградено.

2013.01.25 | 08:18

20
Костов може да е крадец, но в сравнение с него Цветанов е homo erectus.
tctctc

2013.01.25 | 08:18

19
каде е тръгнало тва мом4е Цветанов да нарежда обигран интригант като Костов, вижте само коментара на Костов към думите на цветан та той го нареди тройно пове4е, с три пъти по малко приказки
пенсионер

2013.01.25 | 08:17

18
Иван Костов да върне парите на пенсионерите които ограби
единствения премиер, който може да Ви спаси отново

2013.01.25 | 08:17

16
Благодарение на Костов днес пенсионерите взимат пенсии, че как БКП-БСП бяха окрали пенсионните фондове. бг пенсионерите взимаха по 3 долара пенсия и ако не беше правителството на И Костов вече нямаше и да са живи.
ани

2013.01.25 | 08:17

17
Иване - що не се вземете с Цецко - и през девет гори та в десета да се скриете

2013.01.25 | 08:16

15
и двамата цвъко и костов са пионки на задокеанските си господари и в момента се дърлят кой да прибере пачките за добре свършената работа по унищожението на българската държава и етнос ,заложени в плана Ран-Ът
Костов

2013.01.25 | 08:16

14
Първо ако не беше Костов да вземе фалирала държава през 1997 и да я остави на прага на Европа икономически стабилна и развиваща се държава през 2001 всички ние сега щяхме да сме втора Македония. Второ, ако Костов не беше продал фалиралите предприятия Балкан, Кремиковци и пр. щеше да потъне държавата с тях и дълговете им. Трето ако пожарникари и физкултурници си мислят, че могат да се мерят с такъв ерудит като Костов, значи наистина народа си заслужава съдбата като ги избра преди 4 години. Добре, че имат един Дянков който да движи нещата, че тия недообразованите щяха да са пратят държавата в 1989 година.
Наблюдател

2013.01.24 | 23:45

2
Първо искам да кажа че не съм от ГЕРБ нито от друга партия а сега за Костов.Няма друг човек навредил повече на България от Иван Костов.Когато защитаваш Костов защитаваш унищожителя на Българската промишленост и земеделие.Бяха унищожени работещи предприятия на които им оставаха още по 10-15 години договори за изнасяне на продукцията си.Так където директорите не подаваха и не искаха да унищожат даденото предприятие се уволняваха и се назначаваха удобни хора които да фалират предприятието.По него време имаше интерес от чуждестранни инвеститори за закупуването на работещи предприятия но те се спираха от правителството на Костов за да може да се купят за дребни пари от хора близки на тогавашния кабинет.Бил съм свидетел как в дадена община си намират крупен инвеститор който иска да инвестира но всичко се спираше от правителството.Много бивши кметове могат да потвърдят думите ми.В страната искаха да влязат фирми които щяха да помогнат за развитие на електрониката защото по него време имаше обучени кадри готови да работят в заводи конкуриращи се със западните.За селското стопанство също можеше да се направи много като не се бърза да се унищожава животновъдството а да се подпомогне и преведе в полза на държавата а не сега да купуваме боклуците от другите държави. На колко пъти Костов беше привикван в САЩ за да му се казва какво трябва да прави.По негово време се прекъснаха отношенията ни с Русия което беше най голямата грешка за България.По този начин затворихме пазара с Русия за много български стоки било то от промишлен или земеделски характер.Тръгна да прави държавата ни членка на НАТО не с цел да сме в алианса а за да унищожи армията ни да затвори поделенията с въоръжение и техника за да са далеко от хората ако се разбунтуват. Всичко е един голям замисъл за забогатяването на група хора и той се осъществи именно с помощта на Костов.Мафията започна да управлява държавата с неговата помощ.Така че се замисли преди да говориш.
Asen

2013.01.25 | 08:15

13
Костов продаде БГ евтино като последна к***а. Той постави основите на днешна БГ.

2013.01.25 | 08:15

11
костов и сдс когато взеха власта от бсп 1997 година всичко беше фалирало пенсията беше пет долара дори нямаше зърно в българия бсп бяха го изнесли на добра цена с корабите предприятията фалирваха с големи задължения безработица колкото си искаш вярно че се продаваха предприятия за един лев но тези заводи имаха стотици хиледи доларчета дългове аве няма значение гласувайте си за бсп и бъдете живи и здрави лек ден
Костов

2013.01.25 | 08:14

10
Давам ти един пример: Имаш една стара и болна крава която вече не ти дава мляко и не можеш да я заколиш защото е болна и месото не се яде. Обаче в същото време всеки ден трябва да даваш пари за да я храниш. Какво ще направиш продаваш я за 1 лев или си я държиш и губиш всеки ден докато чакаш някой да ти даде за нея 100 лв? Същото е с Балкан, не може да се продаде скъпо защото е губеща компания с много дългове и не може да я разпродадеш на части защото ще оставиш много хора без работа затова я продаваш евтино.

2013.01.25 | 08:15

12
КОСТОВ Е ЕДИН ПОСТРЕДСТВЕН ДЕМАГОГ. ЛЕГЕНДАРНИЯ МУ ПИАР Е ИЛЮЗИЯ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини