Цветанов: Ромите в Кюстендил са сред най-активните в подписката на БСП за референдума

  • 24 януари 2013 09:31

  • 851
  • 2
Цветанов: Ромите в Кюстендил са сред най-активните в подписката на БСП за референдума
©

Ромите в Кюстендил са едни от най- активните български граждани, подкрепили подписката на БСП за референдум за АЕЦ- Белене. Подписката е поднасяна манипулативно, с въпроса - "За евтин или скъп ток сте?", каза в Кюстендил вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той не очаква висока избирателна активност.

"Трябва да отчетем, че това е първия референдум за демократична България. Той няма да реши проблема, но ще даде възможност да се чуе истината. Защо БСП не построиха АЕЦ- Белене, докато бяха на власт 4 години", попита Цветанов.

Закон за НСО и Националната разузнавателна служба ще има през април, прогнозира министърът на вътрешните работи. Парламентът започва разглеждането им на първо четене.

"Просто сега им идва времето", каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и отхвърли тезата, че проектите стават приоритет, заради инцидента с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. "Този дебат трябваше да се води преди години. НСО и НРС нямат закон 23 години", заключи вицепремиерът Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
851 2

Коментари 2

Добави коментар
Шерлок

2013.01.24 | 17:54

1
Уотсън, Мая Манолова, да не би да е от Кюстендил, та затова да е стигнал до този извод. Интересно циганите от с.Гъмза и от кв.с.Банкя дали са я подкрепили тоже.
Шерлок

2013.01.24 | 17:54

2
Уотсън, пързалям те, селото е Шума от гъмза, но досега трябваше да реагираш, за да разбера че не спиш.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини