Камен Костадинов: Криминалисти внушават на Енимехмедов какво да говори

  • 23 януари 2013 18:25

  • 5471
  • 7
Камен Костадинов: Криминалисти внушават на Енимехмедов какво да говори
©

Криминалисти правят опит да внушат на Октай Енимехмедов какво да говори, както и да манипулират общественото мнение, като разказват какво е искал да направи нападателят на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Това заяви в интервю за Дарик депутатът от ДПС Камен Костадинов. Той допълни, че по случая от движението очакват от прокуратурата да направи нужното за разкриването на истината - нещо, което в ДПС се съмнявали, че службите на МВР биха направили. „Фактът, че преди ден извършителят на покушението каза в съда, че съжалява за това, че пистолетът е засякъл, показва, че той е имал други намерения. Защото ако целта беше за петте минути слава, ако той искаше да се извърши нещо различно от убийство с това телосложение, тази атлетичност и неговите боксьорски умения, той можеше да удари едно круше на г-н Доган, да го събори на земята и да каже, че е искал да получи слава, да му покаже, че не е недосегаем", допълни Костадинов. "Той нямаше да твърди в първите минути пред градския прокурор на София Николай Кокинов, че е искал да убие Доган. Имаме своите съмнения, защото виждаме как един през друг извън всякакви процесуални норми, които допуска Наказателно-процесуалния кодекс, шефът на Института по криминалистика и неговият заместник се опитват да внушават на убиеца какво да говори, опитват се да манипулират общественото мнение, разказвайки всъщност какво е искал да направи", продължи зам-председателят на парламентарната група на ДПС.

Какъв интерес биха имали криминалистите да правят това, Костадинов не може да отговори. „Не мога да кажа, освен интереса да омаловажат случая, да го приведат към обикновен криминален случай, какъвто очевидно той не е. Опитът да се представи това като вътрешно етнически проблем между самата етническа група на турците в България, или на мюсюлманите, е също толкова цинично, колкото опита да се изкара това лице герой. Има тайни общества, които стоят зад него и които се опитват да го направляват, той е маша", категоричен беше Костадинов.

Камен Костадинов отхвърли твърденията, че Ахмед Доган се е оттеглил само привидно от лидерския пост и че ще дърпа конците в партията задкулисно. „Г-н Доган не е от лидерите, които се избират за мандат и когато му свърши мандатът, да му свърши лидерството. Той е от този тип лидери, които с отношението на хората, които му вярват, към него, са лидери. Той е визионер, не е от назначаемите лидери. ДПС си има председател в лицето на г-н Местан и той е пълнокръвен председател, с всички произтичащи от това правомощия", обясни той.

"Опитът да се правят внушения, че това е пак някаква квазипромяна, че г-н Доган се е дръпнал назад, за да дърпа конците задкулисно, а да не носи отговорност, а г-н Местан е кукла на конци, произтича от същите тези среди, който вчера със съскащ глас обясниха как вече имаме боянски султан, който е видял една своя изконна нереализирана мечта, тоест реализирана в лицето на друг", завърши Костадинов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5471 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
r

2014.01.19 | 20:20

7
oleleee

2013.01.24 | 18:00

6
Камен Костадинов-TI SI PREDATEL.

2013.01.24 | 18:00

5
Биячите от ДПС кога ще бъдат опандизени?

2013.01.24 | 18:00

4
каменчо гад продажна ДА ПУКНЕШ В МЪКИ
niki

2013.01.24 | 09:18

3
ne vi li pisna cqla sedmica da vi zanimavat s edni prosti turci? na men mi pisna , golqma rabota stanalo
123

2013.01.24 | 09:01

2
Искам да кажа следното на Камен Костадинов- бъди мъж ,смени си името с мюсюлманско,недей да петниш това хубаво християнско име,което носиш в момента.Смени го,макар,че ще имаш големи проблеми с родните и всички българи ,които познаваш след това.Как не те е СРАМ,как можеш да бъдеш такъв ПРОСТАК.как МОЖЕ ЗА ПАРИ ДА СТАНЕШ ТАКЪВ ПРЕДАТЕЛ НА българщината,НЕ МИ ГО ПОБИРА УМЪТ,КАК МОЖЕ ТАКЪВ ЧОВЕК ЗА ПАРИ И ИЗГОДА ДА СТАНЕ предател И ДА СИ СМЕНИ ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ. Помисли над тия думи които ти ги пиша - отиди на църква,прекръсти се и искай прошка от ГОСПОД,твоя Господ пред който родителите ти сигурно са те кръстили.

2013.01.24 | 00:47

1
Май няма българин ,който да няма съмнения относно лоялността на МВР.Този не казва нищо ново.Шкембомвците обаче трябва да си получат заслуженото.Защото да биеш човек с вързани ръце не се искат особенни качества,но да извадиш пистолет на Доган се искат такива.Браво,юнак!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини