Каракачанов: Опитът за атентат срещу Доган е битов случай

  • 21 януари 2013 14:45

  • 2122
  • 6
Каракачанов: Опитът за атентат срещу Доган е битов случай
©

Абсолютно битов случай е така наречения опит за атентат срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Това заяви в Плевен Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността - лидер на ВМРО-БНД.

Ние осъждаме този опит за физическо насилие, защото политическите проблеми не могат да се решават с насилие, допълни той. Според него партията ДПС има вина етническите турци у нас да се деинтегрират от българското общество. Каракачанов смята,  че те живеели изолирани, затова определи случая като "бунт на част от тяхната общност срещу тяхната политическа партия".  ДПС капсулира това население, а сега определя случая като анти-ДПС продукт, но това не е вярно. ДПС веднага спекулира с  темата на етническа основа и това показва, че партията е  етническа, заяви лидерът на ВМРО. Той е убеден, че ДПС  "мародерства в българския политически живот", защото от 23 години на преход почти 12 години е била във властта. Каракачанов направи предположение, че нападението срещу  Доган не е организирано от ДПС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2122 6

Коментари 6

Добави коментар

2013.01.23 | 23:41

6
Ооооо,шестак има многоооо да подсмърчаш за такава партийна структура като на ДПС.Ама не ти трябва и така изкарваш добри пари.Колкото и да брощолевиш не можеш да принизиш атентата .

2013.01.23 | 23:41

5
ДПС-това е кауза,да живее апостолът на свободата Ахмед Доган,трябва да сме единни за да остояваме правата си!
az

2013.01.23 | 23:41

4
Референдум за забрана на дпс,в най- близко време!

2013.01.23 | 23:41

3
И затова трябва да забранят дпс

2013.01.23 | 23:41

2
затова не трябва да има партии на етническа или религиозна основа. такива партии не работят за интеграцията, а за изолация и сепаратизъм. а след сепаратизма идва тероризма

2013.01.22 | 01:58

1
Абе то май наистина прилича на битов случай или по-точно на несподелена хомосексуална любов. Те всичките нашите политици са едни политически "труженички" (да не казвам проститутки, че е много грозно и просташко), ама при ДПС това е в пъти по-силно изразено-то си е характерно за тях да духат наляво и надясно за личните си интереси. Бяха с БСП, бяха с НДСВ, бяха и със СДС ако някой си спомня още в първите години на "демокрацията" ( даже Волен Сидеров ги защищаваше от страниците на в-к "Демокрация", като главен редактор:)). Сега е времето да мляснят една мазна мин*га и на Бате Бойко, който няма нищо против-изборите ей ги на, идват. Всичкото това е част от някакъв спектакъл, скоро ще разберем точно какъв. Едно обаче е задължително-ЗАБРАНА за ДПС и всички партии на етническа и верска основа и избирателен ценз-който няма поне основно образование и не може да чете и пише на български няма право на глас!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини