Надежда Нейнски: Когато няма държава, хората тръгват на саморазправа

  • 21 януари 2013 07:15

  • 1443
  • 6
Надежда Нейнски: Когато няма държава, хората тръгват на саморазправа
© Булфото

Психолозите и разследващите трябва да дадат отговор какво точно се случи в събота в НДК. За мен обаче случката е моментната снимка на това какво представлява България, докъде е стигнало българското общество.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидера на Национален съюз "Единство" Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. по повод нападението над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от по време на Националната конференция на ДПС.

"Става ясно, че досега политически лидер не е нападан, не защото не са можели, а защото не са искали. Щом едно образовано момче от добро семейство тръгва на саморазправа, след това също има опит за саморазправа с него, означава, че има огромен проблем с доверието в политиците и като цяло проблем в обществото. Много е страшно това, което се случва", добави тя.

Според нея от подобни ситуации никой не печели. "В едно общество, което се намира в такъв разпад, трябва да има върховенство на закона, службите да си вършат адекватно работата. Виждаме обаче, че при отсъствието на държавата хората тръгват на саморазправа", посочи Нейнски. Тя определи оттеглянето на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от като опит на ДПС "да се отвори". Според нея тази стъпка е объркала плановете на редица политически сили и цели да даде повече възможности на Движението оттук нататък.

Според Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. съюзът й с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - не е достатъчен за пълното обединение на автентичната десница. По думите й стъпката е логична с оглед на това, че двамата споделят еднакви политически ценности. "Много е важно в момента как ще тече този процес на обединение по места. Вярвам, че това е сериозна плесница в лицето на реформаторската десница", каза още лидерът на "Единство".

Тя заяви, че с призивите си за бойкот на референдума СДС и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 правят услуга на БСП. "Българското общество има нужда от яснота. Трудно е да направиш преценка, когато не знаеш кой кой е. Политическите партии трябва да заявят ясно позицията си по повод референдума - "да" или "не", а не да призовават към бойкот", заяви Нейнски. Тя припомни, че Национален съюз "Единство" призовава симпатизантите си да гласуват с "не" на референдума.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1443 6

Коментари 6

Добави коментар
Петко Войводов

2013.02.25 | 19:53

6
Г-жоН.Михайлова/Неинска/ как учителка по испански успя да се вземе на сериозно,че е политик.Само ще ви напомня Москва над която прелетяхте защото никой не пожела да ви приеме като мин. на външните работи та за да не се изложите съвсем обиколихте републиките.Няма да ви напомням политическите грешки вие си ги знаете. Не желая да ви виждам,като политическа личност,която ще ми показва как ще живея.
Reviersal

2013.02.25 | 19:29

5
Госпожо... Давате съвети,а какво стана със СДС??!! За Вас гласуваха милиони,а Вие с г-н Костов,покойния г-н 10% (Александър Божков) ,Софиянски и още няколко души ги предадохте!! Айде да не напомняме Вашите далавери,приватизации и др интересни сделки!!

2013.01.21 | 17:43

4
Защото сме толерантни и добри хора. Тая ще ми говори за липса на държава! А кой я разруши ма? Ти лично замесена ли си? Я оди се пери - което май правиш добре.
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.01.21 | 17:43

3
АКЪЛ И МНЕНИЕ ОТ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО ПРИЗНАХА СРЪБСКА ТЕРИТОРИЯ КАТО АЛБАНСКА И ХОРА КОИТО ДАВАТ КОРИДОР НА ЧУЖДИ АГРЕСОРИ ДА ХВЪРЛЯТ БОМБИ НАД БРАТСКИ НАРОДИ НЕ ИСКАМ..КОМУНИСТИЧЕСКАТА ОТРЕПКА НЕЙНСКИ КОЯТО БЕЗ ДА ПИТА НАРОДИ ПРИЗНА КОСОВО И ПАК БЕЗ ДА ПИТА НАРОДА ДАДЕ ВЪЗДУШЕН КОРИДОР НА ИЛЮМИНАТИТЕ ОТ САЩ...ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ЕВРЕЙКА Е ЗА ЗАТВОРА,А НЕ ЗА ПОЛИТИКАТА

2013.01.21 | 16:07

2
Една еврейка коментира за един турчин, а ние българите им гледаме сеира! Защо?

2013.01.21 | 16:07

1
Защото евреите управляват Турция отдавна.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини