Бойко Борисов: Стига вече с натякванията, че ГЕРБ насажда омраза (обновена)

  • 20 януари 2013 12:13

  • 7926
  • 23
Бойко Борисов: Стига вече с натякванията, че ГЕРБ насажда омраза (обновена)
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира пред журналисти опитът за покушение над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

"Това е много тревожно събитие и не би трябвало да се случва в днешна България", заяви министър - председателят.

Борисов призова, да не се правят изявления от политически партии, че ГЕРБ насажда омраза в обществото.

"Когато има партийни мероприятия, вътре не може да стои полиция. Ако това биде направено, ще кажете, че има полицейщина или – се провежда партиен форум под полицейски надзор. Затова политическите партии сами организират своята охрана на свои събития", поясни премиерът. 

"Разбира се, когато има внезапност на едно нападение, реакцията на службите винаги е закъсняла", каза той и допълни: "То винаги е по-напред от тях". "Има случаи в света, когато са убивани невинни хора, заради бърза реакция на службите. Това е и рискът на публичните мероприятия. Когато един политик иска да е близо до хората, това винаги носи риск от подобен инцидент", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът не може да приеме, когато нападателят е български мюсюлманин, да се търси етническа вражда в България.  По думите на Борисов, инцидентът има своето начало. „Омразата, която налага ДПС в годините, е изключителна. Каквито и да са му мотивите, това не е цивилизовано, не е правилно. Можеше да вземе микрофона и да каже каквото иска. Това е политически плурализъм. Това е демокрацията. В никакъв случай не мога да го оправдавам. Не мога да оправдая напълно и реакциите на много от длъжностните лица и делегати на конгреса затова, че когато вече нападателят беше повален, му нанесоха такъв зверски побой, с омраза. Чест прави на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и колегата от НСО, които се опитваха да го предпазят. Винаги има стрес и първоначална реакция, когато хората действат с друга сигнална система. Бих призовал и двете страни да бъдат малко по-умерени. Защото с първите си изказвания господин Местан и господин Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно провокираха омраза в България. В самия си доклад – Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от я провокира”, каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
7926 23

Коментари 23

Добави коментар

2013.01.21 | 16:15

23
ARKADASLAR , SIZE YALNIZ BUNU SOYLEMEK ISTIYORUM : не вярвайте на нито една партия в България ,която уж защитава турците в България ! Дори и лидерите да са с турски имена ,дори да са турци като мен и вас ,не им вярвайте ,те са просто агенти на тайните служби на България ! Вярвайте на онези ,които ви дават работа и хляб , а това са турските инвеститори като фирмата Шише джам и др. ,те мислят за вас , а не ДПС и България ! ДПС и България симулират ,че мислят за вас ,просто гледат да ви унищожат оставяйки ви без препитание ! Защо мислите ,че държавата не инвестира в Кърджали и Лудогорието !?
джагалски коментар

2013.01.21 | 16:14

22
Ей че долен джагалски коментар я си ходи в Турция бе маимуно рязана дотегнахте на цялата държава с наглото си съществуване!!
ндааа

2013.01.21 | 16:12

20
Аха турските фирми били давали работа на българи!!Я кажи колко българи работят в шише джам?Май там приемат само турско говорящи работници!!Аркадаш много послъгваш!!Вярно че имаше агенти сред вас...ама вие слагахте бомбите във вагони с майки и деца!!Бомбата в хотела в Сливен пак беше ваша изработка/аз бях на 20 метра от взрива/!!Бомбата на плажа както и всички други пак беше работа на вас турците..под вещото ръководства на турските тайни служби!!А като отидеш да си купиш хляб по вашите райони трябва да си го поискаш на турски!!Иначе екмек йок!!Така че ние българите имаме трески за дялане ..ама и у вас българските турци не са малко!!За да върви всичко нормално между нас като хора трябва да приемем че всички сме български граждани .И да махнем тая омраза и да вървим напред ..като истински европейци!!
az

2013.01.21 | 16:13

21
Бойко е пич

2013.01.21 | 12:23

19
защо плюете по премиера бе комунистически турски мекерета та да не би казаното от него да е лъжа дпс 20 години работи и лавира с лицето на омразата опитва се да настрои българските турци срещу българите с цел едва ли не да избират партията да ги защитава от нещо и от някаква българска омраза сега когато им запари под опашката инсцираха тоя цирк защото други 2 турски партии се очредиха и щеше да им вземат от електората

2013.01.21 | 09:32

18
Нещата да си дойдат на място. ББ да си вземе с пот извоюваното място в СМИ-тата, че вчера хептем го бяха изтикали от вестите... А това можеше да се отчете като един плюс от постановката "газов пистолет"...
ЦЕЦИ

2013.01.21 | 09:32

17
моля не позволяваѝте на на тези които преди 30 години предизвикваха омраза да продължават да го правят
e

2013.01.21 | 09:32

16
Относно: до "дпс" по-скоро би трябвало Центалния С З да се заинтересува от дейността на ДПС и А.Доган Дата: Неделя, 2013, Януари 20 11:56:50 ЕЕТ Здравейте вие от ДПС.Винаги в ушите ви е влизало,това,което бихте искали да чует,но този път няма да чуете това.Първо-всички отдаваме слава на Господа Исуса,за това,че опази Ахмед Доган от повреждане.Второ-този гнусен политически акт целящ,това ,което целеше,вече няма да успява.По принцип,ДПС е антиконституционна партия,която винаги е работила срещу българския народ ,разделяйки го на ощетени и "неощетени",Всъщност ощетени са всичките български граждани,било то мохамедани или не.Така,че господин Додоган,пословична е твоята лукавост,както и богатото ти диосие с престъпления,както и участие,във "възродителния процес",който взе и жертви,но и ти бе политическа фигура в него.Всяка една партия основана на "етническа и религиозна основа/ е много опасна" !!!! Примери много от международната история,както и в настояще "политическата картина "в Израел .Освен,че сте вредна,под формата си на "регулатор",но и много опасна партия,която подържа "огнището " на етнически и религиозни конфликти".Това,че българските турци и мохамедани никога не са били ощетявани политически,икономически и всякак си освен от ДПС-радикалната партия,която е време и Брюксел за които споменавате да обърне особено вимание и разследване на "цялостната политическаи всякаква дейност-до днес",за взимането на адекватно решение за благодентствие на всички.Просто казано -вие от ДПС развивате дейност,против интересите на България и образно казано сте като "кърлежи/паразити",развиващи икономически,политически и всякакви национални "Инфекции",акто поставяте предпоставки за развитие на тероризъм !!!
Mutafakka

2013.01.21 | 09:32

15
Вече няма бъдеще за България! Ограбиха я , поругаха я , поквариха я и я ограбиха! А народа все спи , потънал в дълбока летаргия!!! Младите я напуснаха и останаха само старци , психо-болни и невръстни деца! Един ден вече майка България ще стане я ЦИГЪНИЯ , я пак БУЛГАРИСТАН ВИЛАЕТ!!! Защо да се връщаме? За да ни ядат псетата или шофьор самоубиец да ни блъсне и какво ли не още! Писна ми от политически простотии! Всички политици са КУРВИ! Где е власт там тичат! А после раздухват простички скандалчета , докато се тъпчат с КЮФТАЦИ , а народа нехае , сякаш все му е тая!!! Защо няма справедливост за всички , а се прилага двоен стандарт?!? Всичко е БОЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013.01.21 | 09:32

14
Ей Мастафъз отивай си в анадола щом се пишеш турчин. Щом си се родил в България си Българин."! отговор : СЕГА ВСИЧКИ УБЕДИХТЕ ЛИ СЕ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ И СМЕ МРАЗЕНИ ! "ЩОМ СЪМ СЕ РОДИЛ В БЪЛГАРИЯ ЗНАЧИ СЪМ БИЛ БЪЛГАРИН"?! А БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ПРАВАТА НА РОДЕНИТЕ В МАКЕДОНИЯ ,КОИТО СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ КАТО БЪЛГАРИ ! ЗНАЧИ ЕДИНИЯТ ВАРИАНТ МОЖЕ ,ДРУГИЯТ НЕ МОЖЕ ?!
fen na B.B.

2013.01.21 | 09:31

13
Ti si varha, b.b. no naroda nikoga ne e iskal omraza, prosto e iskal vinagi da jivee malko po dobre, otkolkoto ti kazvash ,che s me.
някой

2013.01.21 | 09:31

12
докато продължаваме да нехаем нищо няма да се промени. Кучетата си лаят керванът си върви. Искате да видите България като европейска държава ами станете от форумите и си покажете физиономиите навън там пред парламента и си отстоявайте правата не да седите и да се вайкате само. А относно покушението, то това е сценарий от долнопробен холивудски филм. Не сме заспали чак до там че да не видим, че това си беше нагласено. Доганчо как махаше с ръчичка сякаш искаше да се здрависат не да му вземе пистолета. Просто по клоунски не можаха да го измислят

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини