Ген. Атанасов: Доган бе един воденичен камък на врата на ДПС

  • 19 януари 2013 17:29

  • 2520
  • 2
Ген. Атанасов: Доган бе един воденичен камък на врата на ДПС
©

Това, че Доган се оттегля не е новина, знае от няколко дни. Атентатът срещу него бе пълен театър. Средството, с което е направен този опит за покушение срещу него свидетелства, че той не е направен с цел убийство. Ако някой искаше да постигне резултата той да е мъртъв - щеше да си купи един боен пистолет. Това заяви генерал Атанас Атанасов от ДСБ в ефира на БТВ.

Има един не малък кръг от хора, които живееха много добре и сега се разтревожени от напускането му, смята още ген. Атанасов. Голяма група от номенклатурата на ДСП са разтревожени от това, че  идва нов председател и той ще си подбира нови хора, смята ген. Атанасов.

Много врати ще се отворят пред ДПС за коалиционна политика,ако до сега можеше само наляво, сега може и на дясно, уточни той.

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от се беше превърнал в доста сериозен воденичен камък на врата на собствената си партия, категоричен бе Атанасов.

Според него Доган  предава формалното кормило на ДПС, за да се отдаде на бизнеса на партията, а именно обръча от фирми. Що се отнася до отстъпването на поста на Лютви Места, Доган го счита за най-лоялен и те двамата ще продължат да работят в една посока, каза още той.

Последвайте канала на

2520 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.01.20 | 19:08

2
Един човек да каже истината. Всички видяхме какъв цирк беше това "покушение". И всички като под команда започнаха да скандират ДПС. Защо не викахте Ахмед , а викате ДПС ?Ахмед ли е ДПС или "идеологията" за Свобода на всички етноси? Жалка партия, жалък народ.
donald

2013.01.20 | 11:28

1
GLUPAVI OTZIVI OT STRANA NA VSICHKI BALGARI.SRAM I POZOR PRED SVETA .ZASTO SE IZKAZVATE TAKA.KATO SOMALIYA VEVROPA SME.JALKO.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини